Dodaj do ulubionych

Dam pracę

15.08.11, 22:02
Oferuję pracę dodatkową dla osób pełnoletnich z całej Polski. Praca w miejscu zamieszkania, w dowolnie wybranych godzinach, od zaraz dla 30 osób.Nie koliduje ze studiami, pracą, wychowaniem dzieci. Więcej info: renatka383@wp.pl
Obserwuj wątek
    • magdzinska8 Re: Dam pracę 01.09.11, 11:49
      Witam,
      Oferuję pracę dodatkową dla osób, które skończyły 16 lat z całej Polski w firmie Oriflame.
      Praca w dowolnie wybranych godzinach.
      Zawsze wiesz ile zarobisz.
      Więcej info: magdzinska8@tlen.pl
    • agapajak13 Re: Dam pracę 01.01.12, 19:32
      Witam chciała bym dowiedzieć co to za praca na czym polega?????
    • kasica4.0 Re: Dam pracę 08.01.12, 21:05
      jestem zainteresowana ta oferta pracy mam troje dzieci pracuje tylko maz wiec nie jest nam lekko prosze o kontakt
      • magdzinska8 Re: Dam pracę 09.01.12, 08:36
        Poproszę o jakiś kontakt (w prywatnej wiadomości), abym mogła się z Panią skontaktowac.
    • kame-rka Re: Dam pracę 18.01.12, 17:30
      Ja jakiś czas temu znalazłam mega fajną opcję zarabiania przez internet. Pracuje jako videomodelka- do pracy wystarczy komputer, internet i kamerka internetowa i można zarabiać. Są dwa sposoby zarabiania : albo 10zl/h +15%obrotu bądź 50% obrotu. Ja zarabiam siedząc przed komputerem 2000-2500zł msc. Oczywiśćie można więcej ile kto chce nie ma ograniczeń. Praca jest legalna i ma sie umowę zlecenie. Dodatkowo firma jest sprawdzona i nie ma mowy o żadnych ściemach. Do wszystkiego ma się wglą w sensie do swoich zarobków dziennych albo do swoich statystyk . Najlepsze jest to , że każdy może sam sobie wybrac dyżury kiedy chce pracować. Oczywiśćie można też liczyć na dodatkowe bonusy i darmową sesję fotograficzną :) Już kilka moich koleżanek pracuje ze mną i są tak samo zadowolone jak i ja. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej to chętnie odpowiem na każde pytanie rencia_fun@wp.pl albo zapraszam na stronkę www.zarabiajnakamerkach.pl/pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka