laleczka17 18.10.05, 09:14 tel.508 56 34 81 lub kontakt na priva Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elasadlo Re: OPIEKUNCE DO DZIECKA DORYWCZA BEMOWO 18.10.05, 12:27 Jestem studentką pierwszego roku na studiach dziennych. Poszukuję właśnie dorywczej pracy i zainteresowała mnie ta oferta. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tej oferty- przede wszystkim godzin pracy. Mogłabym dostosować swój plan do godzin. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam Ela Sadło Odpowiedz Link Zgłoś
dorys_o Re: OPIEKUNCE DO DZIECKA DORYWCZA BEMOWO 18.10.05, 13:42 Jestem 21 letnią studentką 3 roku turystyki i rekreacji. Zajęcia w szkole mam w kazdy poniedziałek i w srode. Chętnie zaopiekuję się dzieckiem w dni wolne. Mam doświadczenie w zajmowaniu się dziećmi tymi małymi jak i tymi większymi. Jestem takze opiekunem kolonijnym. Umiem zająć dziecku czas tak zeby sie nie nudziło. Jak jest to niemowle zajmę się nim najtroskliwie jak umiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka17 Re: OPIEKUNCE DO DZIECKA DORYWCZA BEMOWO 19.10.05, 13:18 dziekuje za z zgloszenia,oferta nieaktualna(szukalam opiekunki z Bemowa) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_20 Re: OPIEKUNCE DO DZIECKA DORYWCZA BEMOWO 23.10.05, 09:51 jestem zainteresowana Pani oferta.zajmowałam sie wczesniej 1,5roczna dziewczynka-posiadam referencje.bardzo kocham dzieci i dlatego studiuje pedagogike wczesnowychowawcza i przedszkolną.jeśli interesuje Pani moja osoba oto mój tel.kontaktowy698347567 Odpowiedz Link Zgłoś