17.07.11, 14:49
Przetłumaczy ktos?Witam!Przyjedzie Janusz Grzegorz Karolina i ja.Ale jezeli chlopaki beda musieli wczesniej zjechac to bedziemy chciały zjechac razem z nimi.A co do adresu Damiana to razcej jest poprawny, nie mam z nim teraz kontaktu.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Prosba! 17.07.11, 16:54
      =
      Hi, Janusz, Grzegorz, Karolina and I will come. But if the boys have to leave sooner, we will go with them. I think that Damian's address is correct but I have not been in touch with him recently. Best regards
    • izulla8 Re: Prosba! 17.07.11, 18:38
      przetłumaczyć!!:co do karoliny i grzegorza to nie sa oni pewni czy pojada ostateczna odp dam do czwartku!
      • azm2 Re: Prosba! 17.07.11, 21:19
        izulla raczyła wydać polecenie z dwoma wykrzyknikami. To się chyba nazywa rozkaz. Czy pokorny sługa tiresias wykona rozkaz? Czekam cały podekscytowany smile
      • tiresias Re: Prosba! 17.07.11, 23:09
        przetłumaczyć!!:co do karoliny i grzegorza to nie sa oni pewni czy pojada ostat
        > eczna odp dam do czwartku!
        As regards Karolina and Grzegorz - they are not certain whether they would go. I'll give the final answer by Thursday!
        • gardenersdog Re: Prosba! 18.07.11, 00:18
          Człowieku, trochę asertywności!
          • izulla8 Re: Prosba! 18.07.11, 20:23
            I will mail you later for the just date .
            • eeela Re: Prosba! 18.07.11, 22:22
              Izulko, a może chociaż jakieś proszę, dziękuję, przepraszam, te sprawy? Czy też uważasz, że tu automatyczne translatory siedzą, którym wystarczy tylko komendę wpisać?
            • tiresias Re: Prosba! 18.07.11, 23:18
              Dam znać później o właściwej dacie (?).
              ps.przepraszam, Izo, za kiepską jakość tłumaczeń i nierzadkie opóźnienia kilkunastominutowe. postaram się polepszyć jakość tych usług. pozdrawiam
              • izulla8 Re: Prosba! 19.07.11, 17:55
                do eeela;co do podziękowań to już tu nie raz dziękowałam więc jeśli Tobie coś przeszkadza to wogóle nie odpowiadaj na moje posty tutaj zamieszczane bo i tak widzę mi nie możesz.A dzi,ekuje to w większości tiresiasowi ;apropo tiresias aż tak kiepska jakość tłumaczeń to to nie jest skoro odp.mi z tej Belgii to jest git.jeszcze raz dziękuje Tobie <tiresias>bo w większości to Ty jednak mi tu pomagasz .Pozdrawiamsmile
                • gardenersdog Re: Prosba! 19.07.11, 19:51
                  LOL!

Izullo, ta impregnacja to wrodzona czy nabyta? Z ciekawości pytam, bo naprawdę git.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka