permedio 28.10.05, 23:14 Zlecę wykonanie strony WWW. marcin@permedio.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aessar Re: DO ZROBIENIA WWW 29.10.05, 00:26 Witam. Oferuję możliwość wykonania stron internetowych w technologii (X)HTML, CSS 2, z elementami JavaScript, Flash, PHP. Cena wykonania strony zależy od użytej technologii, ilości stron, oraz elementów "dodatkowych". Przykładowe serwisy wykonane przeze mnie, to m.in: - Strona Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego 61 ( www.nlo61.edu.pl ) - Wizytówka ( www.dolbyprologic.prv.pl ) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia243 Re: DO ZROBIENIA WWW 29.10.05, 08:30 Witam mam pytanie jaka to by miala byc strona i na kiedy:P FLasch? Odpowiedz Link Zgłoś
autor_strony Re: DO ZROBIENIA WWW 29.10.05, 11:46 flash jest potrzebny czy wystarczy znajomosc html i skryptow? Odpowiedz Link Zgłoś
kermit610 Re: DO ZROBIENIA WWW 10.11.05, 11:16 Moje możliwośći technologii wykonania : Flash , PHP , Mysql , HTML proszę o kontakt podwysocki@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś