amelia85 05.01.06, 14:32 witam wszystkich :) nasza agencja artystyczna organizuje imprezy dzieciece , z konkorsami , malowaniem buziek itp. zainteresowanych prosze o kontakt syllo@wp.pl :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanka23 Re: imprezy dla dzieci 06.01.06, 14:09 Dzień dobry jestem zainteresowana Twoją oferta pracy i chciałabym dostać więcej informacji. Zaneta Konopka Odpowiedz Link Zgłoś
magmad6 Re: imprezy dla dzieci 08.01.06, 23:17 witam :) jestem zainteresowana współpracą. Mam doświadczenie w pracy z dziećmi i w tak zwanej branży rozrywkowo - imprezowej. Duuuże doswiadczenie i młodocianą werwę i entuzjazm! Czekam na szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
monikamacb Re: imprezy dla dzieci 09.01.06, 18:42 Mam swoje plany dotyczace zajec z dziecmi, moze mozna polaczyc w jakis sposob nasze doswiadczenie. Czekam na info monika Odpowiedz Link Zgłoś
agusia544 Re: imprezy dla dzieci 09.01.06, 21:41 nie moge iść na impreze bo mi mama nie pozwala przykro mi. Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś