duzyserwis 11.04.06, 12:18 praca dla wykwalifikowanych mechanikow samochodowych w duzym serwisie uznanej marki. wymagane wyksztalcenie techniczne samochodowe. Piaseczno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinek22m Re: mechanik samochodowy, pomocnik 17.04.06, 20:34 Witam serdecznie szukam pracy jako mechanik.Opisze sie troche jako z moimi kwalifikacjami.Otóz posiadam wykształcenie średnie techniczne jako mechanik pojazdów samochodowych. Miałem praktyki zawodowe w 'Autotroniku' przez 2 lata od 1999 -2001.Od tamtej pory miałem przerwe w zawodzie.Od wrzesnia tamtego roku pracowałem jako mechanik pojazdów ciężarowych w Tedexie.aktualnie jestem bez pracy.Uczę sie w zaocznie w studium informatycznym.Z przyczyn finansowych dopiero koncze prawo jazdy kat A i B.Mam nadzieje że jestescie zainteresowani moją informacja o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinsudol1 Re: mechanik samochodowy, pomocnik 18.04.06, 17:12 chętnie spotkam się na rozmowie kwalifikacyjnej w celu podjęcia tej pracy. Marcin Sudół tel. 0 511 019 991 Odpowiedz Link Zgłoś