Dodaj do ulubionych

Studentki - WAWA praca na 3 miesiące Um-Zlecenie

17.04.06, 10:55
Firma produkcyjno-handlowa z W-wy Białołęki, zatrudni od 24.04.06 studentki
zaoczne przy prostym montażu elementów z tworzyw sztucznych i skóry. Umowa -
zlecenie na 3 miesiące.Wynagrodzenie stawka godz. 5,00 zł (brutto). Minimum 8
godzin dziennie poniedziałek-piątek. Możliwość zwiększenia ilości godzin do
60-tygodniowo.
Wymagania: wiek do 24 lat, dyspozycyjność, dokładność, posiadanie ważnej
legitymacji studenckiej, mile widziane zdolności manualno-techniczne. CV -
wraz ze zdjęciem, proszę przesłać na adres e-mail: yamo@op.pl z dopiskiem
PRACA dla STUDENTKI do dnia 20.04.06 r. Potencjalne kandydatki zostaną
zaproszone e-mail,na rozmowę kwalifikacyjną do siedziby firmy.
Pozdrawiam MARZENA
Obserwuj wątek
    • kamilao20 Re: Studentki - WAWA praca na 3 miesiące Um-Zlece 17.04.06, 11:37
      Nie no to już jest bezczelność! 5zł brutto i jeszcze rozmowa kwalifikacyjna!!!
      Bezczelność i wyzysk! Powodzenia w szukaniu potencjalnych kandydatek hehehe.
      • kamilao20 Re: Studentki - WAWA praca na 3 miesiące Um-Zlece 17.04.06, 11:42
        W święta się nie wstydzisz takich rzeczy wypisywać oszustko!!! Do kośioła
        lepiej idź chlebodawczynio! A ci co nie studiują to pewnie byś chciała żebyza
        1zł do ciebie przyszli pracować! Wstyd i hańba dla Polski!!!
      • marta681 Re: Studentki - WAWA praca na 3 miesiące Um-Zlece 17.04.06, 14:26
        O... koleżanka kamilao20 MOŚCI HRABIANKA - "DWIE LEWE RĘCE". Wysoko sięgasz,
        zejdź na ziemię. Skoro otrzymywałaś propozycje pracy za 1,00 zł - to widocznie
        twoje umiejętności tylko tyle są warte. Proponuję, zatrudnij się w hiper
        markecie za 3,50 - przewal 3 tony dziennie w pozycji stojąc i szybko się
        wyleczysz z własnej głupoty i bezradności. Obrażasz nie tylko tego pracodawcę
        ale i inne osoby poszukujące pracę. Twoja desperacja w poszukiwaniu pracy - to
        prawdziwy przejaw głupoty w połączeniu z kompletnym brakiem znajomości realnego
        rynku pracy dla studentów w Warszawie. Styl twojego postu oraz błędy w nim
        zawarte, doskonale promują twoja osobowość.
        Ja szukałam pracy przez 9 miesięcy - na szczęście znalazłam i jestem
        zadowolona, mimo iż mam tylko 4,00 zł na godzinę. Powodzenia w dalszym
        poszukiwaniu pracy.... zwiększenia swoich aspiracji....
        Ale zawsze możesz wziąć KIJ i iść na ŻEBRY - a może się uda wyżebrać więcej niż
        5,00 zł na godzinę.
        Pozdro Marta
      • security5 Re: odp. do kamilao20 17.04.06, 15:41
        Szczytem bezczelności jest wyłącznie Twoja osoba. Widzę że masz problemy nie
        tylko ze stawką ale i z rozmową kwalifikacyjna. Jeżeli rozmowa kwalifikacyjna z
        pracodawcą stanowi dla Ciebie poważny problem - to nic dziwnego że nie możesz
        znaleźć pracy. Widocznie nie nadajesz się do żadnej pracy.
        Tak trzymaj - powodzenia
        Marzena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka