Dodaj do ulubionych

Slowackie Tatry

27.07.03, 22:25
Przed chwilą radui RMF FM podało:
"Polski taternik zginął w słowackich Tatrach. Jak poinformowali ratownicy ze
Słowacji, którzy podjęli akcję, mężczyzna zginął w rejonie Kotlinki
Hinczowej.
Po dotarciu śmigłowcem na miejsce wypadku, lekarz mógł stwierdzić jedynie
zgon taternika. Nie wiadomo jakie były przyczyny wypadku."
======
Uiuiui poszedł w piątek wsłowackie Tatry. Nie odzywa się. Troche się martwię.
Cholera.
Obserwuj wątek
    • michalowy1 daj spokój 27.07.03, 23:44
      nie szukaj nieszczęścia na zapas. Może to nie twój znajomy. Trzymaj się.
      • Gość: Rumcajs Re: daj spokój IP: 80.72.65.* 28.07.03, 15:06
        To nie uiuiuiu! To 73-letni turysta z Poznania spadl do Dol.Mieguszowieckiej...
        Gdyby glupota ludzka mogla fruwac... Dziadki maja nieraz problemy na Drodze nad
        Reglami, a co dopiero mowic o wysokich partiach Tatr... Ale mimo wszystko -
        [`][`][`]
        • wedrowiec2 Re: daj spokój 28.07.03, 15:13
          Cieszę się, że to nie był uiuiuiui, ale żal 73-letniego turysty. Moja mama jest
          w tym samym wieku i bardzo radośnie (i wysoko) chodzi po Tatrach. A mieszka
          prawie 800 kilometrów od nich... Już nie może doczekać się (ja zresztą też)
          wrześniowego wyjazdu na coroczną wędrówkę. Pozdrawiam
          • Gość: Rumcajs Re: daj spokój IP: 80.72.65.* 28.07.03, 15:57
            Przynajmniej uwazajcie na siebie i nie zapuszczajcie sie za wysoko. Jest tyle
            pieknych i bezpiecznych miejsc w Tatrach - nie szpanujcie! Starszej Pani zycze
            wielu niezapomnianych emocji z pobytu w Najpiekniejszych Gorach Swiata! ;o)))
            • wedrowiec2 Re: daj spokój 28.07.03, 19:39
              Dziękuję za ciepłe słowa :))) Mama też. Ona pierwszy raz była w Najpieknieszych
              Górach Świata w 1936 roku. Góry szanujemy i czujemy do nich respekt. Doliny po
              obu stronach Tatr też są piękne. Pozdrawiam
              ps. Po internecie moja mama porusza się jeszcze sprawniej niż po górach, a
              napewno lepiej niż niejeden młodzian!
              • Gość: Rumcajs Re: daj spokój IP: 80.72.65.* 28.07.03, 20:02
                A na FZ daje czadu? Ja z przyjemnoscia bym sobie pogadal ze Starsza Pania...
                Tylko niech sie "zindentyfikuje", bo sam widzisz, ze nie mamy tu zbytnio
                powodow do ufnosci wzgledem nowych bywalcow. Pewien jestem, ze BEDZIE o czym
                pouradzac. ;o)))
    • Gość: uiuiuiu Uriel - pogieło cie? IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 01.08.03, 08:41
      na Forum piszesz takie bzdety? Wiem, wiem. Ale nie przesadzaj.
      • uriel1 Ojejku. Przecież wiem. Sorki. ;o( 01.08.03, 12:01
        • Gość: Basisty Re: Ojejku. Przecież wiem. Sorki. ;o( IP: *.localdomain / 10.0.10.* / *.kim.pl 01.08.03, 12:45
          uiuiuiu, ej na przenojświyntse skinienie, ty zyjes?
          niekze cie tam i nazod :-), dy złego diasi nie bierom.
          • Gość: Rumcajs Na Lomnice? IP: 80.72.65.* 05.08.03, 22:00
            Moze byc! Ale co wy na to?

raven.tatrynet.pl/cgi-bin/tp/wza.pl?rok=03&nr=tp31&dzial=08&nazwa_a=08a61n3103.html
            • Gość: Ciupazka Re: Na Lomnice? IP: *.it-net.pl 05.08.03, 22:15
              Po prostu zaczyna normalnieć... Jak my za granicą płacimy - to dobrze? A
              jak nam każą płacić, to źle??? W Chorwacji sezon turystyczny rozpoczyna się 1
              maja i bilety wstępu skaczą o 100%. A my róbmy się dobrzy... w imię czego?
              I dla kogo? I nie dziwota, że nie ma na nic (na śmigłowce i inne
              inwestycje) w Tatrach. Należy brać przykład, a nie jojczeć. Tylko patrzeć,
              jak mi się zaraz dostanie. I też się nie zdziwię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka