Dodaj do ulubionych

recepcjonistka W-wa Targówek

22.05.06, 12:00
Klinika Stomatologiczna na Targówku zatrudni recepcjonistkę. Mile widziane
doświadczenie w branży stomatologicznej. Oferty kiierować na adres
dentis-stom@wp.pl
Obserwuj wątek
    • marlesi Re: recepcjonistka W-wa Targówek 22.05.06, 13:15
      Witam!

Jestem studentką psychologi aczkolwiek nie miałam styczności z recepcja a jeśli chodzi o stomatologie to tylko tyle co sama często chodziłam do dentysty. Jeśli sie nie myle to mowa tu o klinice ptzy ul. Kołowej co oznaczałoby że miałabym blisko do potencjalnej pracy :)

Pozdrawiam
      Marlena Kostyra
    • teresa.tkaczewska Re: recepcjonistka W-wa Targówek 22.05.06, 18:08
      Dzien dobry,
      Jestem z wyksztalcenia magistrem chemii, pracowalam wiele lat w laboratorium
      szpitalnym. Po przeprowadzeniu sie z Dolnego Slaska do Warszawy pracowalam w
      aptece. Obecnie jestem na emeryturze. Mieszkam na ul. Wincentego (Zielone
      Zacisze). Jestem pogodna, cierpliwa i dyspozycyjna. Chcialabym, by moja praca
      polegala na kontaktach z ludzmi. Ze stomatologia mam troche wspolnego - moja
      synowa jest dentystka... a syn kardiologiem :) Prosze o ew. kontakt mail'owy:
      teresa.tkaczewska@wp.pl lub telefoniczny: 603200020. Dziekuje. T. Tkaczewska
    • urocza_wariatka Re: recepcjonistka W-wa Targówek 25.05.06, 11:21
      Dzień dobry
      mam 23 lata, skończyłam co prawda szkołę kosmetyczną, ale to może być pewnym
      plusem, bo tam nauczyłam się indywidualnego podejścia do klienta, pacjenta,
      spokojnej rozmowy, na swój sposób taktu i dyskrecji (bo nie każdy musi słyszeć
      co dolega Pani X).
      Mam doświadczenie jako recepcjonistka (pracowałam pół roku. Bardzo lubiłam
      swoją pracę, ale właściciel się przeinwestował i ktoś inny przejął jego biznes
      zwalniając wszystkich.
      Pracowałam równierz jako sekretarka, więc posiadam pewne umiejętności.
      Mieszkam na również na Targówku, niedaleko sklepu Lidl.

Myśle, że bardzo miło by nam się pracowało
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka