anyagr 14.04.10, 12:27 Jak przerobić takie mieszkanko, dodam ,że zależy mi na 3 pokoikach. Pomóżcie zaplanować kuchnię- czy możliwe jakieś przebudowy ścian? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolix Re: 48m2 3 pokoje - pomocy 15.04.10, 07:57 Na fotoforum jest forum Plany i wizualizacje, tam idź z tym pytaniem, a na pewno ktoś doradzi. Ja też mam 48,50 mkw. przerobione na 3 pokoje :) I jest super, ale to zasługa rozkładu okien i pomieszczeń... Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: 48m2 3 pokoje - pomocy 18.04.10, 19:56 Ja 15 lat temu kupiłam swoje obecne mieszkanie w przywoitym, niewielkim budynku z cegły: 3 pokoje plus kuchnia z oknem w metrażu 43,9 m.kw. będąc strasznie happy. Mieszkanie jest co prawda w amfiladzie ale przy jednym dziecku to żaden problem przecież: jest sypialnia, pokój dziecka (dziś już 25-cioletniego) i ten przejściowy living room. Wszystko tu jest co prawda niewielkie, a największy living romm bo aż 18 m.kw. napisałam "AŻ" bo przy tym metrażu ogólnym to naprawdę "AŻ". Coś takiego w latach 60-tych budowano i chwała za to, bo wolę mieć trzy małe niż dwa większe pokoje. Uwielbiam to swoje mieszkanie! Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś