Dodaj do ulubionych

caya design narozniki ??

28.04.10, 17:25
ktos cos slyszal o tej firmie bo w necie malo informacji
Obserwuj wątek
    • marcinforys13 Re: caya design narozniki ?? 13.05.10, 23:02
      no właśnie rzuciła mi się na oczy sama nazwa, chyba gdzieś zdjęcie widziałem...
      ale nie znam konkretów... czy mają sklepy? czy to w ogóle polska marka? ktoś wie?
      • divers.3 Re: caya design narozniki ?? 12.06.10, 13:16
        ich meble sa dostarczane do salonow meblowych (np. Mosciccy, BRW)

po wiecej musisz zajrzec na ich stronke, wpisz w google i po sprawie
    • dorcia09 Re: caya design narozniki ?? 18.06.10, 11:49
      Jakiś czas temu szukałam fajnego narożnika, w salonie
      meblowym "wpadł mi w oko" narożnik z CAYA - INFINITI. Mam juz go
      rok i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z funkcji spania.
      Poprzedni narożnik musiałam wymienić, ponieważ mi kręgosłup
      wysiadał :( Bardzo polecam te meble!!!
      • cztery.katy Re: caya design narozniki ?? 23.06.10, 12:42
        Caya Design to polska firma, chociaż rzeczywiście w internecie
        trudno czegoś o nich się dowiedzieć, a nazwa sugeruje coś innego.
        Oprócz mebli tapicerowanych (w skórze i tkaninie) mają też stoliki
        (ławy), komody i dodatki. Wzorniczo wszystko bardzo ładne i
        eleganckie. Co do jakości... niech się wypowiedzą ci, którzy mają
        takie kanapy. Pozdrawiam M.Margas
        • mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:06
          Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam się nad drogą sądową. Pozdrawiam.
        • mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:12
          Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam sie nad drogą sądową. Pozdrawiam.
    • magiczny_johny Re: caya design - nowość m. skrzyniowe 13.09.10, 14:37
      dodam ze ostatnio wprowadzili meble skrzyniowe, na fotoforum sa projekty:

fotoforum.gazeta.pl/u/caya_design.html
      • mrowca77 Re: caya design - nowość m. skrzyniowe 18.02.11, 02:22
        futu.pl/?pwid=5b4086a332eb469482bc710971317887 tutaj na pewno znajdziesz coś ciekawego
    • ania_blacha Re: caya design narozniki ?? 10.10.10, 19:05
      ja właśnie poluje na jeden narożnik, który widziałam pare razy w BRW w poznaniu, na żywo robi wrażenie, ciekawa jestem jak z jakością...
      • elzunia.0 Re: caya design narozniki ?? 21.10.10, 16:55
        Ja też słyszałam o tej firmie, wiem że to Polska firma.
        Widziałam na zdjęciach ich skórzany fioletowy i biały narożnik
        oraz tkaninowy brązowo- kawowy. Robią wrażenie.
        Słyszałam że, ich narożniki są modułowe, tzn. że można je kształtować samemu według swoich upodobań i w taki sposób by pasował on do naszego pokoju.
        Ciekawe jak z tym jest w praktyce?
        Ktoś z was słyszał o modułowych narożnikach, a może ktoś z was taki już ma?
        • real-wera Re: caya design narozniki ?? 23.11.10, 12:18
          o narożnikach modułowych wiem tyle że wybieramy segmenty takiego mebla jakie nam pasują i możemy sobie później w swoim pokoju przestawiać je jak chcemy.
          to dobre rozwiązanie bo w całości to taki narożnik to duży kolos.
          a przy modułowym to możemy spokojnie sobie go przenieś, ustawić.
          i nie ma problemu przy transporcie go np. na 4 piętro w bloku :-)
    • sangria3 Re: caya design narozniki ?? 22.12.10, 12:01
      Widziałam stronę internetową tej firmy, meble ich robią wrażenie. Wyglądają na solidne. Przeważnie są skórzane i pikowane. No i firma stawia na żywe, nowoczesne kolory: czarny, fiolet, czerwień, biały. Chętnie zobaczyłabym ich meble w realu, w salonie meblowym. :-)
      • ruffinochianti Re: caya design narozniki ?? 25.12.10, 13:50
        Czy tak wygląda marketing szeptany? A meble na stronie bardzo ładne. Znacie może ceny?
        • mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:09
          Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam sie nad drogą sądową. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka