stasiuposen 28.04.10, 17:25 ktos cos slyszal o tej firmie bo w necie malo informacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcinforys13 Re: caya design narozniki ?? 13.05.10, 23:02 no właśnie rzuciła mi się na oczy sama nazwa, chyba gdzieś zdjęcie widziałem... ale nie znam konkretów... czy mają sklepy? czy to w ogóle polska marka? ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
divers.3 Re: caya design narozniki ?? 12.06.10, 13:16 ich meble sa dostarczane do salonow meblowych (np. Mosciccy, BRW) po wiecej musisz zajrzec na ich stronke, wpisz w google i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia09 Re: caya design narozniki ?? 18.06.10, 11:49 Jakiś czas temu szukałam fajnego narożnika, w salonie meblowym "wpadł mi w oko" narożnik z CAYA - INFINITI. Mam juz go rok i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z funkcji spania. Poprzedni narożnik musiałam wymienić, ponieważ mi kręgosłup wysiadał :( Bardzo polecam te meble!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cztery.katy Re: caya design narozniki ?? 23.06.10, 12:42 Caya Design to polska firma, chociaż rzeczywiście w internecie trudno czegoś o nich się dowiedzieć, a nazwa sugeruje coś innego. Oprócz mebli tapicerowanych (w skórze i tkaninie) mają też stoliki (ławy), komody i dodatki. Wzorniczo wszystko bardzo ładne i eleganckie. Co do jakości... niech się wypowiedzą ci, którzy mają takie kanapy. Pozdrawiam M.Margas Odpowiedz Link Zgłoś
mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:06 Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam się nad drogą sądową. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:12 Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam sie nad drogą sądową. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczny_johny Re: caya design - nowość m. skrzyniowe 13.09.10, 14:37 dodam ze ostatnio wprowadzili meble skrzyniowe, na fotoforum sa projekty: fotoforum.gazeta.pl/u/caya_design.html Odpowiedz Link Zgłoś
mrowca77 Re: caya design - nowość m. skrzyniowe 18.02.11, 02:22 futu.pl/?pwid=5b4086a332eb469482bc710971317887 tutaj na pewno znajdziesz coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
ania_blacha Re: caya design narozniki ?? 10.10.10, 19:05 ja właśnie poluje na jeden narożnik, który widziałam pare razy w BRW w poznaniu, na żywo robi wrażenie, ciekawa jestem jak z jakością... Odpowiedz Link Zgłoś
elzunia.0 Re: caya design narozniki ?? 21.10.10, 16:55 Ja też słyszałam o tej firmie, wiem że to Polska firma. Widziałam na zdjęciach ich skórzany fioletowy i biały narożnik oraz tkaninowy brązowo- kawowy. Robią wrażenie. Słyszałam że, ich narożniki są modułowe, tzn. że można je kształtować samemu według swoich upodobań i w taki sposób by pasował on do naszego pokoju. Ciekawe jak z tym jest w praktyce? Ktoś z was słyszał o modułowych narożnikach, a może ktoś z was taki już ma? Odpowiedz Link Zgłoś
real-wera Re: caya design narozniki ?? 23.11.10, 12:18 o narożnikach modułowych wiem tyle że wybieramy segmenty takiego mebla jakie nam pasują i możemy sobie później w swoim pokoju przestawiać je jak chcemy. to dobre rozwiązanie bo w całości to taki narożnik to duży kolos. a przy modułowym to możemy spokojnie sobie go przenieś, ustawić. i nie ma problemu przy transporcie go np. na 4 piętro w bloku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sangria3 Re: caya design narozniki ?? 22.12.10, 12:01 Widziałam stronę internetową tej firmy, meble ich robią wrażenie. Wyglądają na solidne. Przeważnie są skórzane i pikowane. No i firma stawia na żywe, nowoczesne kolory: czarny, fiolet, czerwień, biały. Chętnie zobaczyłabym ich meble w realu, w salonie meblowym. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ruffinochianti Re: caya design narozniki ?? 25.12.10, 13:50 Czy tak wygląda marketing szeptany? A meble na stronie bardzo ładne. Znacie może ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
mzkzizi Re: caya design narozniki ?? 18.11.14, 15:09 Witam i Ostrzegam ! Jestem właśnie użytkownikiem narożnika około 22 m-cy. Kupiłem jak firma zdaje się wchodziła na rynek, było zero opinii. Narożnik ze skóry eko extraleather - normy europejskie itd, fajnie wykonany praktyczny. Ale cóż materiały, z których robią to wielkie nieporozumienie, po paru miesiącach, żywica przeżarła skórę - drewno chyba prosto od leśnika, niedoschnięte - po bojach uznano reklamację. Po 22 m-cach popękana skóra w tysiącu miejscach na siedziskach, średnio używanych. Obecnie zlekceważono reklamację, bo nie tym konserwowałem - używałem może nie pierwszo-ligowych środków ale do wszelkich rodzajów skór eko, tłumaczą się, że na ich skórze jest inna powierzchnia - takie zbywanie klienta. Taka super nowoczesna, kosmiczna, extra skóra eko powinna wytrzymać nawet bez konserwacji 5 lat. Totalne dziadostwo moim zdaniem ten materiał extra :). Cóż straciłem można rzec kupę kasy. Zastanawiam sie nad drogą sądową. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś