kokosz11.1 28.05.10, 23:03 Lazienki przepiekne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamia55 Re: Łazienki: całe w kafelkach 28.05.10, 23:50 Wyjątkowo stare i paskudne. Jakbym oglądała zdjęcia z planu "W labiryncie". Który to był rok 88' ? Odpowiedz Link Zgłoś
ola5777 Re: Łazienki: całe w kafelkach 05.06.10, 17:44 Mozesz poszukac wsród wzorów na glazurze królewskiej. Fajne aranżacje i zawsze można cos fajnego wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
caya_design Łazienki: całe w kafelkach 16.06.10, 16:19 ostatnio widzialem na innym forum artykul nt. lazienek bez kafelków - zupelna odwrotnosc, ale mozliwa do zrobienia (np. ze wzgledow sanitarnych) Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna pomijajac juz to, ze taka ilosc kafelkow 17.06.10, 19:16 moze wygladac dobrze w duzej lazience, to wiekszosc stylizacji jest paskudna. Wlasciwie zadna nie rzuca na kolana. wloszczyzna.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ika-49 Re: Łazienki: całe w kafelkach 24.06.10, 13:20 też uważam, że są w porządku. Zastanawiam się jakie łazienki mają ci krytykanci, co je tak zmieszali z błotem. Mogą nie być w naszym typie, ale zaraz tak z grubej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarita Re: Łazienki: całe w kafelkach 25.06.10, 16:57 Takie z planu Labiryntu, z lat 80-tych. Nie wszyscy maja taki sam gust. Według mnie są w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
meet_amor_foza Re: Łazienki: całe w kafelkach 07.07.10, 15:35 Co do wyjątkowo nietrafionych łazienek: seegeec.notlong.com - nie wiem kto było odpowiedzialny za wygląd łazienki, ale powinien za to beknąć. Masakra psuje całe ciekawe i fajnie urządzone mieszkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Łazienki: całe w kafelkach 07.07.10, 19:11 a ja mysle o lazience pomalowanej w farbie.Ktoś ma taką?Jak sie sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Łazienki: całe w kafelkach 09.07.10, 11:57 Te narzekania, że płytki w całej łazience to okropny pomysł słyszałam już wcześniej, ale się nie zgadzam i w moich projektach w Decorze używam płytek szczodrze (choć z rozwagą). Każdy ma swoje preferencje, więc nie ma sensu komuś na siłę narzucać własnego zadnia. Poza tym jeśli dana łazienka wygląda pięknie, to czy uznamy ją za kiepską tylko dlatego, że jest cała opłytkowana? Odpowiedz Link Zgłoś
belcia26 Re: Łazienki: całe w kafelkach 14.07.10, 10:25 mikaela13 napisała: > Te narzekania, że płytki w całej łazience to okropny pomysł słyszałam już > wcześniej, ale się nie zgadzam i w moich projektach w Decorze używam płytek > szczodrze (choć z rozwagą). Każdy ma swoje preferencje, więc nie ma sensu NO TO CO RADZISZ? > komuś na siłę narzucać własnego zadnia. Poza tym jeśli dana łazienka wygląda > pięknie, to czy uznamy ją za kiepską tylko dlatego, że jest cała opłytkowana? Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: Łazienki: całe w kafelkach 16.07.10, 12:07 belcia26 napisała: > NO TO CO RADZISZ? Radzę wybierać rozwiązania które się nam podobają, a niekoniecznie kierować się modą, czy tym że ktoś powiedział, że coś jest (nie)ładne. Jeśli pokażesz ten sam projekt łazienki paru osobom, to każda może mieć inną reakcję, ale czy to znaczy że tylko jedna osoba ma rację, a reszta się myli? Jeśli coś się nam podoba, to podoba się nam niezależnie od tego co sądzą inni. Kiedyś widziałam projekt łazienki (dość mocno opłytkowanej) na jednym forum i komentarze były pozytywne, natomiast kiedy zdjęcia pojawiły się na innym forum, to ludzie byli bardziej krytyczni. Projekt się nie zmienił, tylko jego percepcja. Są osoby, które są przeciwne łazienkom z dużą ilością kafelków, bo nie podoba im się idea używania kafelków na wszystkich powierzchniach, ale ja jestem bardziej otwarta, bo dla mnie może być ich mało lub dużo, ważne jak zostaną wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś
italiastyle_pl Re: Łazienki: całe w kafelkach 20.07.10, 12:21 ostatnie trendy w kafelkach łazienkowych to zdecydowanie duże, gresowe płyty jednak jest to lekka zmora dla budowlańców, którzy je kładą, gdyż są ciężkie do obróbki w stosunku do małych z glazury Odpowiedz Link Zgłoś