Dodaj do ulubionych

Metamorfozy: gościnne przedpokoje

12.10.10, 19:59
Zmiany robią wrażenie :) super
Obserwuj wątek
    • viki82 Re: Metamorfozy: gościnne przedpokoje 13.10.10, 08:40
      bardziej funkcjonalny!! a nie funkcjonalniejszy :)) (che?)
    • caya_design Re: Metamorfozy: gościnne przedpokoje 19.10.10, 19:03
      Metamorfozy całkiem ciekawe. Jednak jak dla mnie to trochę za biało.
      Można wprowadzić do korytarza jakiś ciekawy kolor ścian. Na przykład niebieski, czy kawa z mlekiem.
      Korytarz biały nie jest praktyczny.
      Niebieski korytarz jest dla przykładu zgodny z zasadami feng shui.
      Można też wytapetować ściany.
      Tapety dwu kolorowe np. brązowo-białe w ornamenty kwiatowe czy w liście też fajnie by wyglądały w korytarzu (taki styl art deco).
    • mikaela13 Metamorfozy: gościnne przedpokoje 02.12.10, 11:44
      Po zmianie jest bardziej elegancko, ale zarazem zimno i sterylnie (tam gdzie dominująca jest biel). Nie są to mieszkania dla rodzin z dzieciakami, chyba że pomalowane zostały farbą, z której można zmywać zabrudzenia. Co mi się podoba, to fototapeta, choć jeszcze w żadnym projekcie nie przyszło mi do głowy, aby umieszczać taką ozdobę na drzwiach wejściowych.
    • quamiss Metamorfozy: gościnne przedpokoje 14.12.10, 16:02
      Uwielbiam tę propozycję z jasnoszarymi wnękami i reszta białą!!
      Dla odmiany powiem, że biel jest bardzo funkcjonalna, bo świetnie się zmywa - w przeciwieństwie do ciemniejszych kolorów (pokój mojego synka jest biały). No i wiele rzeczy do niej pasuje.
      Tylko na wszystkich zdjęciach widać, że przemianę przeszło całe mieszkanie - kuchnia, łazienka, a nie tylko przedpokój (przez to metamorfoza wydaje się być bardziej spektakularna ale i prostsza do zaaranżowania, bo nie musimy liczyć się z całością mieszkania).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka