Dodaj do ulubionych

jaki kolor fugi

05.12.11, 21:26
Witam,
Mam pytanie jaki mam dać kolor fugi do płytek do łazienki. Mam w łazience płytki koloru
kremowego oraz ciemna czekolada,podłoga jest cała w ciemnym brązie. Na jednej ściane
mam jasne płytyki i jeden pionowy pas ciemnych od podłogi do sufitu.Natomiast ściana
na której jest ceramika typu toaleta oraz umwyalka i pralka jest do połowy w
ciemnobrązowych płytkach.A reszata kremowe od połowy w górę.Komin zabudowany
będzie z jednej strony w brazowych płytkach a z drugiej strony w kremowych. I teraz
moje pytanie: CZY MOGĘ ZASTOSOWAĆ DWIE FUGI? FUGA W KOLORZE JASNEGO BEŻU
DO JASNYCH PŁYTEK,A FUGA W KOLORZE BRĄZU CIEMNEGO DO CZEKOLADOWYCH
PŁYTKEK? I NA PODŁODZE W CIEMNYCH PŁYTAKCH TYLKO CIEMNA BRĄZOWA FUGA
Obserwuj wątek
    • tumoi Re: jaki kolor fugi 05.12.11, 21:59
      nie ogarnęłam opisu, ale jak bardzo byś nie kombinowała z układem płytek - jasne do
      jasnych, ciemne do ciemnych.
    • eveline2487 Re: jaki kolor fugi 08.12.11, 12:47
      Witam, wydaje mi się że jednak trzeba zastosować coś pomiędzy brązową a jasną fugą..proszę spojrzeć tutaj www.tubadzin.pl/flash.php?lang=1#hStrona=kolekcje_szczegoly,hLan=1,hSound=undefined,hLoop=1,hStrona_sub=lazienkowe,hKolekcje_id=231,hKolekcje_produkt_id= na to pierwsze zdjęcie z brązową i kremową płytką, tam jest fuga o kolorze jakimś ziemistym chyba, ale i na brązowych i na beżowych wygląda bardzo ładnie, po prostu trzeba wziąć oba rodzaje płytek i pójść do sklepu z fugami, i porównać...ale to na zdjęciu bardzo ładne rozwiązanie. Pozdrawiam
    • ikaria80 Re: jaki kolor fugi 14.12.11, 23:24
      Już dzisiaj o tym pisałam i pomyslałam o Tobie. Zastanów się nad takim rozwiązaniem.
      Fuga brązowa z brokatem złotym na wszystkich płytkach

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2977875,2,2,artiswzory.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka