Gość: kubuś puchatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:35 do dupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OD SERCA Re: Meble IKEA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 25.09.04, 11:09 Muszę Wam powiedzieć iż jest to syf niemilosierny. Jak już uda Ci się kupić kompletnę paczkę (a o taką trudno) to powodzenia z montażem i urzytkowaniem produktu. Rok, dwa i na śmietnik. Jak Cie na to stać to powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula totalny bubel dziennikarski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 14:50 Jestem pod wrażeniem głębi tego "artykułu"... Mam tylko jedno pytanie: co to znaczy, że meble Ikea są "dla osób nie borykających się z kłopotami mieszkaniowymi"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Meble IKEA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 18:02 Od wielu lat kupuję różne rzeczy w Ikei, od mebli różnego kalibru do pierdółek i jakoś nie narzekam. Nie mam ambicji, żeby to wszystko trwało i działało wiecznie (choć nadal mam fotele sprzed 9 lat), nie oczekuję jakichś szczególnych rewelacji i nie doznaję rozczarowań. Jak mi się coś nie spodoba, bo w sklepie wyglądało jakoś fajniej, to po prostu oddaję i zwracają mi pieniądze. Nigdy nie miałam niekompletnych paczek, ani uszkodzonych towarów. Montaż rzeczywiście wymagał czasem myślenia i kombinowania, ale jeśli ja, kobietka drobna, dałam sobie sama radę z montażem szafy 100x236 (mąż pomagał przy stawianiu jej w pozycji pionowej, oczywiście), tudzież paru szafek kuchennych, komód itp, to chyba każdy sobie powinien poradzić. Nie róbcie z siebie ofiar losu. Dwa razy w ciągu tych lat musiałam reklamować towar (raz popruł się pokrowiec na fotel, drugi raz nie dała się wkręcić śruba w krzesło) i za każdym razem bez problemu od razu dawali mi nowy towar. O gustach się nie dyskutuje, mi akurat taki styl odpowiada, a jak ktoś ma inne potrzeby czy zamiłowania to ma do tego prawo. Niech każdy kupuje to, co chce i ma takie mieszkanie, w jakim się dobrze czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grudniowa-szatynka Re: Meble IKEA 26.09.04, 01:10 Ja też jestem za ikeą. Opisywane przypadki wg. mnie są skrajne. A może się mylę. Ludzka rzecz :P Za to mieszkania urządzone meblami i dodatkami z ikei po prostu mnie urzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea made in SE Re: Meble IKEA IP: *.cm-upc.chello.se 26.09.04, 12:04 HEJ ja tez kupuje duzo w Ikea i jestem bardzo zadowolona :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouchi Re: Meble IKEA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 21:00 ja niestety muszę dołączyć do tych niezadowolonych. mam jedną rzecz z IKEA, z której jestem zadowolona ale resztę musiałam zwracać, bo okazywały się niedorobione, szczególnie drewniane rzeczy są kiepsko wykonane. poza tym, moim zdaniem, takie meble powinny kosztować co najmniej o połowę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Meble IKEA IP: 81.210.16.* 26.09.04, 23:05 a ja zastanawiam się nad zakupem safek kuchennych.... I co radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś