Gość: Marek IP: 5.5R2D* / *.pg.com 26.10.04, 16:19 Witam, Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów kupował meble Black Red White, internetowo w sklepie www.meblenajtaniej.pl Jeśli, tak, to proszę o opinię. Pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niezadowolona Re: Meble Black Red White IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:35 nie chce tych smieci mawet za darmo - dobre tylko dla bogaczy, ktorych stac na czesta zmiane mebli Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Meble Black Red White 13.11.04, 01:03 Wiesz ja je kupiłam 5 lat temu. Stoją do dziś, nie chyboczą się (mam regały i komody). Sa solidnie skręcone, więc nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek19 Re: Meble Black Red White 13.11.04, 12:58 Ja od ładnych paru lat też mam te mable i jestem bardzo zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
alikm Re: Meble Black Red White 14.11.04, 16:59 A ja właśnie zlożyłam u nich zamówienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zphu Re: Meble Black Red White 18.12.04, 23:28 Kent trzymał się mocno, miałam go trzy lata (witryny, komody, biurko, kredens). Na komodzie 3 duże kwiaty i nic jej nie było. Sprzedałam razem z mieszkaniem i teraz przy meblowaniu nowego walczę ze soba, czy to samo, czy red Stylius, czy tez Ouzo Favoritu lub Imperium Voxa. Odpowiedz Link Zgłoś
majamik Re: Meble Black Red White 14.11.04, 18:47 Mam te nieszczęsne meble od 6 lat i 2 regałów już sie pozbyłam (zostały wyrzucone ).Mają kilka minusów:nie są stabilne, beznadziejne prowadnice przy szufladach- wypadają kulki z łożysk, po pozostawieniu wilgotnego przedmiotu na jakiś czas powoduje spuchnięcie matariału w tym miejscu, są niebezpieczne dla dzieci - wypadają półki. NIE KUPUJ ICH. ONE TYLKO ŁADNIE WYGLĄDAJĄ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita78 Re: Meble Black Red White 26.11.04, 22:10 No właśnie żeby jeszcze wyglądały ładnie - moim zdaniem (chciałam je kupic 2 mies. temu) łanie prezentują się tylko w katalogach. Na 'żywca' moim zdaniem wyglądają tandetnie - tu coś niezbyt dopasowane, tu coś krzywo, nie wiem, może ja tak trafiłam (salon w Jankach)... Odpowiedz Link Zgłoś
justek20 Re: Meble Black Red White 21.12.04, 09:40 oraz obsluga drammmmmmaaat! Ja kupowalam kuchnie w Jankach i z kuchnia nie bylo problemu poniewaz towarzystwo , ktore siedzi na gorze przy kuchniach jest fajne i mile :O) A potem kupowalam polke pod tv, kanape i krzesla i draaaamat!!!!! Najbardziej zainteresowany nami byl Pan Ochroniarz, ktory latal, sprawdzal , porownywal, biegal dopytywac sie do magazynu. Reszta posadzila tylki za biurkami i siedziala.Na pytanie czy maja krzesla w magazynie do odbioru natychmiastowego odpowiadaja " no chyyyyyba sa, ale trzeba by isc sprawdzic" NIGDY NIGDY NIGDY WIECEJ NIE BEDE NIC U NICH KUPOWAC!!!! Za samo traktownie klienta , nie za meble ( bo te poki co stoja). Och...o transporcie bym zapomniala : z Janek do Piaseczna transport platny ( ok. 7 km ),z Janek na Tarchomin ( 20 km???) transport gratis :O))))) Panowie transportowcy za to jak juz przywiezli meble to wyladowali wszystko nie czekajac az ktos to wniesie do srodka i papier podsuwali "prosze podpisac bo my juz jedziemy". I jeszcze jedno : jak Wam w Janach powiedza, ze transport to mozna sobie ustalic na dowolna godzine i Wy mowicie firmie transportowej kidy ma przyjechac to nie wierzcie. Firma NIE jezdzi po 17: 00, to oni ustalaja dzien, informuje ze przyjada dnia x miedzy godzina 9:00 a 17:0 i sobie czekaj. O.. tyle... wyzalilam sie z nadzieja, ze straca moze przeze mnie chociaz jedengo klienta. Odpowiedz Link Zgłoś