Dodaj do ulubionych

Meble Black Red White

IP: 5.5R2D* / *.pg.com 26.10.04, 16:19
Witam,
Mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów kupował meble Black Red White,
internetowo w sklepie www.meblenajtaniej.pl
Jeśli, tak, to proszę o opinię.
Pozdrawiam,
Marek
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowolona Re: Meble Black Red White IP: *.acn.waw.pl 26.10.04, 21:35
      nie chce tych smieci mawet za darmo - dobre tylko dla bogaczy, ktorych stac na
      czesta zmiane mebli
      • miska_malcova Re: Meble Black Red White 13.11.04, 01:03
        Wiesz ja je kupiłam 5 lat temu. Stoją do dziś, nie chyboczą się (mam regały i
        komody). Sa solidnie skręcone, więc nie narzekam.
        • tamaryszek19 Re: Meble Black Red White 13.11.04, 12:58
          Ja od ładnych paru lat też mam te mable i jestem bardzo zadowolony!
          • alikm Re: Meble Black Red White 14.11.04, 16:59
            A ja właśnie zlożyłam u nich zamówienie :)
          • zphu Re: Meble Black Red White 18.12.04, 23:28
            Kent trzymał się mocno, miałam go trzy lata (witryny, komody, biurko, kredens).
            Na komodzie 3 duże kwiaty i nic jej nie było. Sprzedałam razem z mieszkaniem i
            teraz przy meblowaniu nowego walczę ze soba, czy to samo, czy red Stylius, czy
            tez Ouzo Favoritu lub Imperium Voxa.
    • majamik Re: Meble Black Red White 14.11.04, 18:47
      Mam te nieszczęsne meble od 6 lat i 2 regałów już sie pozbyłam (zostały
      wyrzucone
      ).Mają kilka minusów:nie są stabilne, beznadziejne prowadnice przy szufladach-
      wypadają kulki z łożysk, po pozostawieniu wilgotnego przedmiotu na jakiś czas
      powoduje spuchnięcie matariału w tym miejscu, są niebezpieczne dla dzieci -
      wypadają półki. NIE KUPUJ ICH. ONE TYLKO ŁADNIE WYGLĄDAJĄ!!!!!!!
      • estrellita78 Re: Meble Black Red White 26.11.04, 22:10
        No właśnie żeby jeszcze wyglądały ładnie - moim zdaniem (chciałam je kupic 2
        mies. temu) łanie prezentują się tylko w katalogach. Na 'żywca' moim zdaniem
        wyglądają tandetnie - tu coś niezbyt dopasowane, tu coś krzywo, nie wiem, może
        ja tak trafiłam (salon w Jankach)...
        • justek20 Re: Meble Black Red White 21.12.04, 09:40
          oraz obsluga drammmmmmaaat! Ja kupowalam kuchnie w Jankach i z kuchnia nie bylo
          problemu poniewaz towarzystwo , ktore siedzi na gorze przy kuchniach jest fajne
          i mile :O) A potem kupowalam polke pod tv, kanape i krzesla i draaaamat!!!!!
          Najbardziej zainteresowany nami byl Pan Ochroniarz, ktory latal, sprawdzal ,
          porownywal, biegal dopytywac sie do magazynu. Reszta posadzila tylki za
          biurkami i siedziala.Na pytanie czy maja krzesla w magazynie do odbioru
          natychmiastowego odpowiadaja " no chyyyyyba sa, ale trzeba by isc sprawdzic"

NIGDY NIGDY NIGDY WIECEJ NIE BEDE NIC U NICH KUPOWAC!!!! Za samo traktownie
          klienta , nie za meble ( bo te poki co stoja).

Och...o transporcie bym zapomniala : z Janek do Piaseczna transport platny (
          ok. 7 km ),z Janek na Tarchomin ( 20 km???) transport gratis :O))))) Panowie
          transportowcy za to jak juz przywiezli meble to wyladowali wszystko nie
          czekajac az ktos to wniesie do srodka i papier podsuwali "prosze podpisac bo my
          juz jedziemy". I jeszcze jedno : jak Wam w Janach powiedza, ze transport to
          mozna sobie ustalic na dowolna godzine i Wy mowicie firmie transportowej kidy
          ma przyjechac to nie wierzcie. Firma NIE jezdzi po 17: 00, to oni ustalaja
          dzien, informuje ze przyjada dnia x miedzy godzina 9:00 a 17:0 i sobie czekaj.

O.. tyle... wyzalilam sie z nadzieja, ze straca moze przeze mnie chociaz
          jedengo klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka