zabolek27 10.05.05, 10:41 Czy ktos moze ma w domu polozona na podlodze mozaike?Jesli tak to prosze o odzew dot.mi jej utrzymania i wygladu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merusia Re: Mozaika przemysłowa 10.05.05, 13:39 uzytkuje od niedawna ,ale wyglada super jesli lubisz nietypowe rozwiazania,a zachowuje sie jak normalne drewno... polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek44 Re: Mozaika przemysłowa 11.05.05, 18:13 Mamy mozaike od 5 lat i spisuje się dobrze. Kładła ją nasza babcia i szczerze mówiąc to nie jest ona w naszym guście. Dlatego myslimy nad pomalowaniem jej bejcą żeby była w miarę jednokolorowa i ciemna. Tylko boje się, że w końcu nic z tego nie wyjdzie a cała mozaika będzie do wyrzucenia. Co o tym myślicie? Aha! Mozaika jeszcze nie była cyklinowana, więc nie wiem jak będzie po cyklinowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Mozaika przemysłowa 11.05.05, 21:02 sorki,ale Twoja mozaika to tzw parkietowa, a przemyslowa to trosze inny klimat pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zabolek27 Re: Mozaika przemysłowa 12.05.05, 14:45 Uzyskalam informacje w sklepie, ze nazywa sie mozajka przemyslowa-skladajaca sie z ciennkich deseczek, ktore sa naklejone na cos i jest to w formacie sporego kwadratu i nam sie to bardzo spodobalo i wybralismy czeresnie. Czy ktos ma wlasnie taka podloge? Jesli tak to prosze o odzew serdecznie pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
mycha64 Re: Mozaika przemysłowa 13.05.05, 21:27 Czeka mnie położenie ok. 80 m2 podłogi, na częsci ma być terakota i własnie zainteresowałam się tą mozaiką przemysłową, ile kosztuje metr i czy trudno się układa? Dzieki z góry za podpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
della69 Re: Mozaika przemysłowa 12.05.05, 16:32 Ja mam przemysłową - jesion od jakichś 4-5 lat. Jest super, bo nie robią się żadne szpary, tak jak w parkiecie, czy deskach, a w podłodze idą rury od CO. Niestety w innej części mieszkania położyłam deski i mam dziury do 3mm:( Chętnie bym się teraz ich pozbyła. Jeśli będę kiedyś zmieniać podłogę lub mieszkanie to na 90% wybiorę przemysłową. Odpowiedz Link Zgłoś