Dodaj do ulubionych

Mozaika przemysłowa

10.05.05, 10:41
Czy ktos moze ma w domu polozona na podlodze mozaike?Jesli tak to prosze o
odzew dot.mi jej utrzymania i wygladu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • merusia Re: Mozaika przemysłowa 10.05.05, 13:39
      uzytkuje od niedawna ,ale wyglada super jesli lubisz nietypowe rozwiazania,a
      zachowuje sie jak normalne drewno... polecam:)
    • kasiek44 Re: Mozaika przemysłowa 11.05.05, 18:13
      Mamy mozaike od 5 lat i spisuje się dobrze. Kładła ją nasza babcia i szczerze
      mówiąc to nie jest ona w naszym guście. Dlatego myslimy nad pomalowaniem jej
      bejcą żeby była w miarę jednokolorowa i ciemna. Tylko boje się, że w końcu nic
      z tego nie wyjdzie a cała mozaika będzie do wyrzucenia. Co o tym myślicie?
      Aha! Mozaika jeszcze nie była cyklinowana, więc nie wiem jak będzie po
      cyklinowaniu.
      • merusia Re: Mozaika przemysłowa 11.05.05, 21:02
        sorki,ale Twoja mozaika to tzw parkietowa, a przemyslowa to trosze inny klimat
        pozdr
        • zabolek27 Re: Mozaika przemysłowa 12.05.05, 14:45
          Uzyskalam informacje w sklepie, ze nazywa sie mozajka przemyslowa-skladajaca
          sie z ciennkich deseczek, ktore sa naklejone na cos i jest to w formacie
          sporego kwadratu i nam sie to bardzo spodobalo i wybralismy czeresnie.
          Czy ktos ma wlasnie taka podloge?
          Jesli tak to prosze o odzew

serdecznie pozdrawiam
          A
      • mycha64 Re: Mozaika przemysłowa 13.05.05, 21:27
        Czeka mnie położenie ok. 80 m2 podłogi, na częsci ma być terakota i własnie
        zainteresowałam się tą mozaiką przemysłową, ile kosztuje metr i czy trudno się
        układa? Dzieki z góry za podpowiedz.
    • della69 Re: Mozaika przemysłowa 12.05.05, 16:32
      Ja mam przemysłową - jesion od jakichś 4-5 lat. Jest super, bo nie robią się
      żadne szpary, tak jak w parkiecie, czy deskach, a w podłodze idą rury od CO.
      Niestety w innej części mieszkania położyłam deski i mam dziury do 3mm:( Chętnie
      bym się teraz ich pozbyła.
      Jeśli będę kiedyś zmieniać podłogę lub mieszkanie to na 90% wybiorę przemysłową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka