ewick1 20.08.05, 11:34 Nie ma tu nic odkrywczego, a jedyne ciekawe plastycznie rozwiązanie (a'la Mondrian)z kolei nie wykorzystuje zbyt wiele miejsca na książki, na dodatek zdjęcia się nie powiększają :( Więcej inwencji twórczej!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiny_tiny nic nowego 20.08.05, 15:32 problemem prawdziwym jest : gdzie i jak upchac ksiazki gdy dla nich w domu miejsca nie ma, a nie co zrobic z nadmiarem przestrzeni i kasy. tt Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Biblioteki 20.08.05, 21:16 Bez sensu. Same pomysły dla zarabiających powyżej średniej krajowej. Brak jakichkolwiek dla tych, którzy zarabiają poniżej... Ale i tak sobie poradzę, mam własne pomysły ;-P :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica A może ktoś dysponuje 28.08.05, 11:58 linkami do ciekawych rozwiązań bibliotecznych? Jeśli tak, to bardzo proszę o podrzucenie linek... sama już nie wiem, jak rozwiązać ten problem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: A może ktoś dysponuje 04.01.06, 22:24 ja postawiłam na regały billy z IKEI. Są neutralne, a wypełnione ksiązkami tworzą smakowitą płaszczynę ( u mnie 200 x 220 cm). Wszyscy goscie się zachwycają a częśc pożycza ;-) Najgorsze, że nie wszystko mi się zmieściło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni_prawdziwy Billy są do niczego 05.12.06, 14:08 Projektanci Ikei wymyślili je do przechowywania pudełek albo żurnałów mody. Mają za wysokie odstępy między półkami i w efekcie marnuje się w nich masa miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Billy są do niczego 05.12.06, 23:15 możesz dokupić dodatkowe półki (ja tak zrobiłam) i mieszczą się tez normalne książki Odpowiedz Link Zgłoś