pantalon 22.08.05, 13:47 blllllllee nie ma podgladu 3wymiarowego. Skoro tak to projekty lazienek lepiej sobie dalej robic na stronie kola a kuchnie ze stron ikei albo innych firm produkujacych meble kuchenne rozczarowany jestem wielce PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morze_czarne Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 22.08.05, 16:08 ja tez jestem rozczarowana.. tym bardziej, ze myslałam, ze po kupieniu gazety dostane 3 plyty a dostałam jedną..)ale to juz moge sie skarzyc na moje gapiostwo..:)potrzebuje takich płyt albo programów jak piszesz ale nie wiem jak toto zainstalowac w komputerze.. moze podpowiesz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 23.08.05, 11:59 hmmmm no coz ja tam specem od kompow nie jestem wiec o pomocy nie ma mowy. Ale z 2 strony skoro mi sie udalo to innym na pewno tez :) Wchodzisz na stronke ikei i szukasz z lewej strony kuchnie - klik i po prawej stronie masz zaprojektuj swoja kuchnie. program oczywiscie jest robiony pod ikee wiec masz do wyboru ikeowskie mebelki itd. Ale wg mnie absolutnie wystarczy :) Tak samo jest na stronie kola. Wchodzisz wybierasz model lazienki i po prwej stronie masz zaprojektuj swoja lazienke. Byl tez program do projektowania kuchni na stronie hth.pl Aha a szafy np to mozna wstepnie na stronie komandora :) sciskam PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 23.08.05, 21:23 ja prenumeruje 4 Kąty i dostalam Feng Shui, aczkolwiek wrzesniowy nr jak narazie jest najmniej interesujacy z wydanych w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
morze_czarne Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 25.08.05, 08:38 dzieki pantalon posprawdzam te namiary, które dałes..:) i nie omieszkam zawiadomic o efektach pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka77 Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 24.08.05, 10:00 Ja też jestem niemile zaskoczona programami, które dalece odbiegają od oczekiwań. Oprócz "Koła" proponuję zajrzeć na stronę www.sanplast.pl - tam również fajny program do projektowania łazienki i chociaż nie ma podglądu 3wymiarowego to i tak uważam, że jest o wiele ciekawszy od dodatku Odpowiedz Link Zgłoś
morze_czarne Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 25.08.05, 08:40 dzieki kalinko i twoja propozycje sprawdze. i napisze tez..))czy cos mi sie udało.)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: ale badziewne te programy w nowym numerze 31.08.05, 09:38 Te wszystkie programy, o ktorych mowicie sa BANALNE w uzyciu. Wiec jesli potraficie napisac mail, brac udzial w debatach na forum, mozecie je sobie sciagnac i zainstalowac. Ikea ma kuchnie, biura i szafy. Kolo ma lazienki. Bo Concept ma pokoje z ich meblami. Wchodzicie na odpowiednia strone, znajdujecie program i szukacie slowa sciagnij, pobierz albo download. A potem sciagacie do komputera. Zapisujecie gdzie chcecie. Nastepnie klikacie w ikonke i pojawia sie opcja instaluj czy cos takiego. I instalujecie. Najczesciej bedzie mozliwosc zrobienia automatycznie bezposredniego dostepu z pulpitu, to znaczy ikonka na pulpicie (skrot sie to chyba nazywa). Mowie to z pamieci i nie odnoszac sie do zadnego z tych programów w szczegolnosci lecz do wszystkich tego typu w ogole. I tyle. A potem juz do zabawy. Dla mnie najlepszy z tych programów ten jest Bo Conceptu. Odpowiedz Link Zgłoś