ayao 26.08.05, 11:01 witam na reklamie Państwa czasopisma jest napisane iz w najnowszym numerze sa trzy plyty podczas gdy tak naprawde jest tylko jedna prosze o wyjasnienie nigdzie nie jest napisane ze jest to jedna do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzashayi Re: Numer 9/2005 28.08.05, 15:06 !!! Zgadzam się w 100% !!! To rozbój w biały dzień i TOTALNE OSZUSTWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Numer 9/2005 29.08.05, 12:09 Ja rowniez jestem tym faktem oburzona. Albo sa trzy albo jedna. Ale trzeba to mowic ludziom. Bo moze ja kupilam gazete tylko dlatego, ze obiecano mi 3 plyty! Gdzie teraz mam sie poskarzyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
maggie1987 Re: Numer 9/2005 29.08.05, 19:21 Jestem zdecydowanie tego samego zdania i oczekuję jakich kolwiek wyjaśnień. Wszędzie (zarówno na okładce gazety jak i w telewizji) reklamowane są trzy płyty załączane do 9 numeru. W sytuacji gdy po zakupie okazuje się, że płyta jest tylko jedna czuję się oszukana przez Państwa i oczekuję wyjaśnień. Ponadto oczekiwałam możliwości komputerowego zaprojektowania mieszkania a otrzymałam zaledwie wskazówki, dlatego też nazwa płyty powinna być następująca: "wskazówki jak zaprojektować swoje mieszkanie według feng shui", a nie: "zaprojektuj swoje mieszkanie według feng shui." Odpowiedz Link Zgłoś
dziurawy.wigwam Re: Numer 9/2005 30.08.05, 07:50 dokładam się do niezadowolonych, to istna porażka, schodzicie na .... dół. chyba przestanę kuppwac gazwetę bo co numer to i gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_lelen Re: Numer 9/2005 30.08.05, 19:19 Ja też bardzo się zawiodłam na waszym piśmie. Zobaczyłam reklamę, że jest płyta : "Zaprojektuj kuchnię", i dlatego kupiłam ją min. kupiłam, ponieważ właśnie jestem w trakcie remontu swojej kuchni i chciałam ją całkowicie odmienić, i myślałam że wasza pomoc mi się przyda, niestety zawiodłam się. Tym bardziej że gazeta jest tak szczelnie zapakowana, że nawet nie miałam możliwości żeby zobaczyć że jest tylko 1 płyta, która tak naprawdę do niczego mi nie jest potrzebna (mogę ja wam odesłać). Proszę o jakiś odzew, bo widzę że takich rozczarowanych czytelników jak ja , jest więcej. Pozdrawiam i czekam na reakcję z Państwa strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: Numer 9/2005 31.08.05, 09:45 Do projekyowania kuchni lepiej sciagnij sobie program ze srony Ikei. Jest dobry i gratis. A co do 4 Katów, ja zamierzam napisac do nich list. Prwadziwy w kopercie i ze znaczkim. Tez Was do tego zachecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara_lelen Re: Numer 9/2005 03.09.05, 20:24 Ściągnęłam sobie program ze strony Ikei, do projektowania kuchni, jest super, można sobie zmieniać kolorki, rodzaje mebelków. Mi dużo pomógł. Polecam. A czasopisma CZTERY KĄTY, już chyba nigdy nie kupię. :( Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_katy Re: Numer 9/2005 07.09.05, 12:54 Redakcja Czterech Kątów przeprasza wszystkich Czytelników za nieścisłą informację zamieszczoną na okładce naszego wrześniowego numeru, dotyczącą dołączonego prezentu. Nie zaznaczyliśmy, że do wyboru jest jedna z trzech płyt do projektowania. Zapewniamy, że nie było naszym zamiarem wprowadzanie Państwa w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś