andrzej256 23.06.12, 14:27 Co sadzicie o poliamorii i jak uwazacie jak czesta jest ona w naszym spoleczenstwie? Bo skok w bok jest powszechny i dotyczy wiekszosci ludzi, ale uczciwa poliamoria juz chyba nie jest tak czesta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej256 <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Poliamoria" target="_blank" 23.06.12, 14:30 andrzej256 napisał: > Co sadzicie o poliamorii i jak uwazacie jak czesta jest ona w naszym spoleczens > twie? Bo skok w bok jest powszechny i dotyczy wiekszosci ludzi, ale uczciwa pol > iamoria juz chyba nie jest tak czesta? pl.wikipedia.org/wiki/Poliamoria www.poliamoria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: <a href="<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Pol" target IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.06.12, 15:10 andrzej256 napisał: > Co sadzicie o poliamorii i jak uwazacie jak czesta jest ona w naszym > spoleczenstwie? Nie znam ani jednego takiego związku. I chyba nie miałbym ochoty ani taki związek stworzyć ani w nim być. Jeśli jednak komuś taki układ odpowiada, jeśli autentycznie się na takie warunki godzi, to nie widzę w tym nic nagannego. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: <a href="<a href="<a href="http://pl.wikipedia" target 23.06.12, 15:18 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > andrzej256 napisał: > > > Co sadzicie o poliamorii i jak uwazacie jak czesta jest ona w naszym > > spoleczenstwie? > > Nie znam ani jednego takiego związku. Skad wiesz? Ludzie niekoniecznie informuja o tym WSZYSTKICH dookola... > I chyba nie miałbym ochoty ani taki związ > ek stworzyć ani w nim być. Skok w bok od czasu do czasu jest moze rozsadniejszy... > Jeśli jednak komuś taki układ odpowiada, jeśli auten > tycznie się na takie warunki godzi, to nie widzę w tym nic nagannego. Jestem ciekaw wlasnie jak wielu osobom by to naprawde odpowiadalo. Bo przeciez ogladanie sie za inna partnerka / innym partnerem mimo ze jest sie w ziwazku jest powszechne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Poliamoria IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.06.12, 15:28 andrzej256 napisał: > > Nie znam ani jednego takiego związku. > > Skad wiesz? Ludzie niekoniecznie informuja o tym WSZYSTKICH dookola... Toteż napisałem, ze nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Poliamoria 23.06.12, 15:31 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > andrzej256 napisał: > > > > Nie znam ani jednego takiego związku. > > > > Skad wiesz? Ludzie niekoniecznie informuja o tym WSZYSTKICH dookola... > > Toteż napisałem, ze nie znam. Scieslej, nie jest ci nic o tym wiadomo, bo znac mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizytor Re: Poliamoria IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.06.12, 15:44 andrzej256 napisał: > > > > Nie znam ani jednego takiego związku. > > > Skad wiesz? Ludzie niekoniecznie informuja o tym WSZYSTKICH dookola > > Toteż napisałem, ze nie znam. > Scieslej, nie jest ci nic o tym wiadomo, bo znac mozesz. Nie, pytanie dotyczyło związku poliamorycznego. Takiego związku nie znam. Mogę jedynie znać ludzi, będących w takim związku. A to różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Poliamoria 23.06.12, 20:52 Gość portalu: inkwizytor napisał(a): > andrzej256 napisał: > > > > > > Nie znam ani jednego takiego związku. > > > > > Skad wiesz? Ludzie niekoniecznie informuja o tym WSZYSTKICH d > ookola > > > > Toteż napisałem, ze nie znam. > > > Scieslej, nie jest ci nic o tym wiadomo, bo znac mozesz. > > Nie, pytanie dotyczyło związku poliamorycznego. Takiego związku nie znam. > Mogę jedynie znać ludzi, będących w takim związku. A to różnica. A ja znam poliamorów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Poliamoria 23.06.12, 15:26 Całkiem powszechne. Można kochać siebie, rodziców, dzieci, psa, małżonka... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej256 Re: Poliamoria 23.06.12, 15:30 seth.destructor napisał: > Całkiem powszechne. Można kochać siebie, rodziców, dzieci, psa, małżonka... Czyli automonoseksualizm, kazirodztwo, pedofilia, zoofilia i hetero- (lub homo-) seksualizm w jednym? Niezle... Odpowiedz Link Zgłoś