monikakum 09.11.05, 11:19 Poszukuję sklepu, firmy, gdzie kupię materac lateksowo-kokosowy o wym: 160x200. W Kokosen cena 1800 zł. Szukam taniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel698 Re: Materac lateksowo-kokosowy 09.11.05, 11:58 Jeżeli odpowiadał by Ci materac z firmy M&K FOAM (www.mkfoam.pl), to wejdź na ich stronę i podaj konkretny model . Ja u nich mam dość dobre ceny.Podam Ci cene i sobie porównasz np. z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Materac lateksowo-kokosowy 09.11.05, 12:14 Dzięki, ale ja szukam lateksowo- kokosowego, bez spreżyn, a na stronie, którą mi podałeś, nie ma takich materacy, wszystkie są ze sprężynami. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Materac lateksowo-kokosowy 10.11.05, 08:33 Nie wiem jakie tam ceny ale możesz zadzwonic i zapytać. www.merita.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
madziapaw Re: Materac lateksowo-kokosowy 17.11.05, 14:03 Moja droga, tylko sam lateks. Materac conajmniej 16 cm( czyli 14 cm materaca lateksowego plus 2 cm na powłokę, która mozesz prać.). Cena 160x 200 kosztuje ok 1250- 1450 zł. My kupiliśmy 2 tygodnie temu sam lateksowy i w życiu jeszcze tak dobrze nie spaliśmy. Nie zbierają sie grzyby i bakterie- co w przyapdku kokosa jest prawdopodobne, nie przebija żył wodnych i utrzymuje ciepło ciała. REWELACJA, GORACO POLECAM. Poduszki też dokupiliśmy w zeszłym tygodniu lateksowe i naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Materac lateksowo-kokosowy 17.11.05, 16:01 I własnie tak zrobiliśmy, odechciało mi się kokosowo-lateksowego jak sie na nim położyłam. Deska!!! Kupilismy mk foam koło lateksowy. Mam nadzieję, że będzie dobrze służył. Odpowiedz Link Zgłoś