Dodaj do ulubionych

Czy ma ktoś może meble Steinhoff

22.01.06, 08:56
głownie chodzi mi o wypoczynki skórzane. Jak się sprawują, jakiej jakości jest skóra. Oglądałam ostatnio model Venus, który chciałabym kupić i nie wiem czy warto.
Obserwuj wątek
    • qgaw Re: Czy ma ktoś może meble Steinhoff 25.01.06, 11:22
      Minęło już chyba z 5 lat od daty zakupu zestawu wypoczynkowego, w skórze, tego
      producenta. Jestem b. zadowolonym użytkownikiem:-)
    • ideasnx Re: Czy ma ktoś może meble Steinhoff 26.01.06, 13:25
      Ja mam zestaw Tajfun od roku. Jestem bardzo zadowolony, skóra jest naprawdę
      wysokiej jakości. Warto posprawdzać ceny w kilku sklepach. Za mój zestaw (2
      fotele, kanapa 3 osobowa z rozkładanym łóżkiem) w Krakowie chcieli 9tys, w
      Katowicach 8tys. a w Bielsku-Białej 6,2tys plus dowoz (do Krakowa) z wniesieniem
      - 100zl.
      • mamajakuba A to mnie trochę 27.01.06, 19:07
        zaskoczyłeś tymi cenami bo zestaw, o którym pisałam kosztuje niecałe 5600 (kanapa 3-ka rozkładana i dwa fotele) w Rzeszowie. Czy to zależy od gatunku skóry? Jeszcze pytanie odnośnie łóżka, czy wygodnie się na nim śpi? Będę wdzięczna za odpowiedz :))
        • ideasnx Re: A to mnie trochę 28.01.06, 11:46
          Gatunek skóry dośc znacząco wpływał na cenę wypoczynku - ja wybrałem ten
          najwyższy, stąd i ta cena:(
          Co do łóżka w kanapie, to używamy je raczej okazjonalnie, dla gości. Jest dosyć
          twarde i w części, gdzie jest "siedzisko" kanapy jest trochę pochylone, ale
          większa poduszka niweluje tę niedogodność. Gościom w każdym razie spało się
          wygodnie :)
          • mamajakuba Czy pamietasz 28.01.06, 16:44
            może jak nazywa się Twoja skóra? Na kartce z ceną tego "mojego" była nazwa ale nie mogę sobie przypomnieć. Gdybym tę nazwę zobaczyła to wiedziałabym czy to ta. Pamiętam tylko że końcówka była ...petta :)) (dużo nie??)
            • ideasnx Re: Czy pamietasz 28.01.06, 20:58
              Na fakturze znalazłem nazwę "Alina Braun", ale w sumie to w tej grupie cenowej
              było kilka kolorów/nazw skór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka