mamajakuba 22.01.06, 08:56 głownie chodzi mi o wypoczynki skórzane. Jak się sprawują, jakiej jakości jest skóra. Oglądałam ostatnio model Venus, który chciałabym kupić i nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qgaw Re: Czy ma ktoś może meble Steinhoff 25.01.06, 11:22 Minęło już chyba z 5 lat od daty zakupu zestawu wypoczynkowego, w skórze, tego producenta. Jestem b. zadowolonym użytkownikiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ideasnx Re: Czy ma ktoś może meble Steinhoff 26.01.06, 13:25 Ja mam zestaw Tajfun od roku. Jestem bardzo zadowolony, skóra jest naprawdę wysokiej jakości. Warto posprawdzać ceny w kilku sklepach. Za mój zestaw (2 fotele, kanapa 3 osobowa z rozkładanym łóżkiem) w Krakowie chcieli 9tys, w Katowicach 8tys. a w Bielsku-Białej 6,2tys plus dowoz (do Krakowa) z wniesieniem - 100zl. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajakuba A to mnie trochę 27.01.06, 19:07 zaskoczyłeś tymi cenami bo zestaw, o którym pisałam kosztuje niecałe 5600 (kanapa 3-ka rozkładana i dwa fotele) w Rzeszowie. Czy to zależy od gatunku skóry? Jeszcze pytanie odnośnie łóżka, czy wygodnie się na nim śpi? Będę wdzięczna za odpowiedz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ideasnx Re: A to mnie trochę 28.01.06, 11:46 Gatunek skóry dośc znacząco wpływał na cenę wypoczynku - ja wybrałem ten najwyższy, stąd i ta cena:( Co do łóżka w kanapie, to używamy je raczej okazjonalnie, dla gości. Jest dosyć twarde i w części, gdzie jest "siedzisko" kanapy jest trochę pochylone, ale większa poduszka niweluje tę niedogodność. Gościom w każdym razie spało się wygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamajakuba Czy pamietasz 28.01.06, 16:44 może jak nazywa się Twoja skóra? Na kartce z ceną tego "mojego" była nazwa ale nie mogę sobie przypomnieć. Gdybym tę nazwę zobaczyła to wiedziałabym czy to ta. Pamiętam tylko że końcówka była ...petta :)) (dużo nie??) Odpowiedz Link Zgłoś
ideasnx Re: Czy pamietasz 28.01.06, 20:58 Na fakturze znalazłem nazwę "Alina Braun", ale w sumie to w tej grupie cenowej było kilka kolorów/nazw skór. Odpowiedz Link Zgłoś