zymzyk 06.03.06, 17:10 ale pieknie ... www.europepascher.org/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbi100 Re: Wszystko jasne 14.08.06, 15:42 ja dla mnie naprawde super. Jedyne co mi nie wpadło w oko to łazienka, ta jest zbyt biała Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Wszystko jasne 14.08.06, 20:11 Zdecydowanie zgadzam się z poprzedniczka, wszystkie wnętrza pokazane na zdjęciach są w moim stylu, jedynie ta łazienka... taka sterylna... nie podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-blue Re: Wszystko jasne 21.02.07, 10:44 Piękne wnętrza, niezwykle subtelne i przytulne. Podziwiam właścicieli za odwagę- dla mnie jasne wykładziny kojarzą się z plamami po tygodniu użytkowania... myślę też, że właściele mają bardzo grzeczne dzieci:) My niestety bałaganiarze jesteśmy i kawę nam się zdarza wylać na kanapę... Odpowiedz Link Zgłoś
virridi1 Re: Wszystko jasne 03.10.07, 13:52 Ano własnie,ładnie jak biało i czysto . Taki na pokaz jest ładny ale bardzo niepraktyczny . Odpowiedz Link Zgłoś
fancy1 baldachim 20.09.08, 22:09 Największy wybór baldachimów i moskitier- tutaj: www.baldachimy24.pl Odpowiedz Link Zgłoś