Dodaj do ulubionych

Przestrzeń odzyskana

19.05.06, 03:16
po pierwsze , przydalby sie zawsze rzut mieszkania.. Wyjatkowo ciezko oceniac , jak sobie architekt poradzil , na podstawie np. oryginalnego krzesla barowego... jesli tam sa tylko dwa pokoje (tzn. sypialnia i pok dzienny) to powiedzmy , daleko idacy kompromis (chociaz tez niekoniecznie nie do unikniecia) doprowadzil do tego , ze wc znajduje sie tuz za kanapa w pok. dziennym.. (ciekawe jak sie to sprawdza w czasie wizyt znajomych..) , sypialnia ... hmm nie widac strony przeciwleglej, ale wypada jakis mebel oprocz lozka w sypialni miec.. rozumiem , ze jedna osoba obywa sie zupelnie , bez szafki nocnej :D
poza tym , bardzo ladnie.... no i plazma jest ...
Obserwuj wątek
    • ladyroot Re: Przestrzeń odzyskana 19.05.06, 05:50
      No właśnie - bardzo podobają mi się takie mieszkania. Tylko.... Gdzie oni trzymają graty?? Nie ma szaf, szafek, półek na książki, miejsca na komputer... Należało pokazać całe mieszkanie, a nie tylko reprezentacyjną część.
      • ouidad Re: Przestrzeń odzyskana 19.05.06, 12:12
        zgadzam sie, ze brak jest rzutow przed i po uniemozliwia w pelni ocene pracy
        porjektanta. dal mnie jest to troche clodne. lubie porzadek , spotkalem wnetrza
        ladne pozbaione zbednych bibelotow, ale przyjemne.
    • dzikdorota Re: Przestrzeń odzyskana 19.05.06, 10:08
      Pzede wszystkim mieszkanie nie ma duszy, jest zimnne , nie ma w nim życia
      zupełnie jak biuro, totalny matrix, nie chciała bym być panią tego laboratorium
      np założyć w nim rodziny i wychowywać dzieci~!!
      • creee Re: Przestrzeń odzyskana 16.02.07, 11:38
        dobra...a ja mam takie pytanie: Jak to pomalowac w takie pasy? Drzwi i farba
        jakas szczegolna?
    • malenka114 Przestrzeń odzyskana 16.02.07, 16:38
      mieszkanie szare, zimne, nie do mieszkania tylko na pokaz
    • yildiz Przestrzeń odzyskana 17.02.07, 18:46
      Brrrrrr, zimno jak w arktyce.
      Może i odzyskał przestrzeń, ale zimno mi na sam widok.
    • mama_idalki Re: Przestrzeń odzyskana 18.02.07, 23:39
      Strasznie nieprzytulne.. Normalnie jak w poczekalni u dentysty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka