lucy54 12.07.06, 18:41 Witam. Czy ktoś może wie gdzie mogę zakupić drzwi z ościeżnicą do muru o grubości 60mm? (nie metalowe - właśnie się ich pozbywam). Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nek Re: ościeżnica do muru 60mm 12.07.06, 21:41 No wlasnie przylaczam sie do pytania. tez mam natkie cienkie sciany. A mozna wiedziec kto i jak bedzie wywalal Ci stare oscieznice? Ja.nek Odpowiedz Link Zgłoś
zeman20 Re: ościeżnica do muru 60mm 13.07.06, 06:43 z gotową moze byc trudno najłatwiej zamówic zrobienie na odpowiedni wymiar koszt takiej oscieznicy np z forniru to ok 300 /350 zł zebu zrobic dokładna kalkulacje trzeba znać wymiar : szerokośc i wysokośc oraz rodzaj materiału z którego ma byc zrobiona oscieznica Odpowiedz Link Zgłoś
lucy54 Re: ościeżnica do muru 60mm 14.07.06, 14:40 firma HERMES z Warszawa-Rembertów www.hermes-drzwi.pl ja mam metalowe stare ościeżnice ale naszczęście nie zalewane tylko w środku puste - więc Diaxem pójdzie gładko. Znalazłam z firmy Pol-Skone regulowane ościeżnice u nich na grubość ściany 62mm. Odpowiedz Link Zgłoś