Dodaj do ulubionych

Forte czy BRW?

18.07.06, 18:20
Tyle piszecie o BRW , to co lepiej wybrać re set z BRW czy WiLLa z Forte?
Ppzdrawiam.
Obserwuj wątek
    • skype12 Re: Forte czy BRW? 21.07.06, 16:02
      Nie znam nikogo kto ma meble Forte ale BRW na pewno nie jest dobrym wyborem.
      Chyba, że jedynym twoim kryterium jest cena....
      • pandragor1 Re: Forte czy BRW? 21.07.06, 21:21
        Widziałem i jedne i drugie no fakt nie najlepsze obok stały meble VOX i te już
        były wykonane dużo lepiej .
    • allija Re: Forte czy BRW? 22.07.06, 01:35
      To chyba jednak jest róznica klas. Na korzyść tych drugich oczywiście.
    • kno-5 Re: Forte czy BRW? 26.07.06, 08:44
      Brw ma dobrych handlowców jest po prostu dobrze rozreklamowana, natomiast Forte
      i Vox dopiero sie wbijają na nasz rynek "ciężko"przy brw. Nowości Vox są bardzo
      fajne www.archideko.pl/index.php?s=nowosci są jeszcze inne firmy dlaczego
      skupiacie się na brw. Niesą wcale takie wytrzymałe.Pozdro
    • lika132 Re: Forte czy BRW? 29.07.06, 08:33
      Ja również odradzałabym kupno mebli z BRW. Stół z BRW od rozlania na nim soku i
      wyschnięcia (po imprezie) dostał dziwnych plam, jakby wszedł w reakcję chemiczną
      z tym sokiem lub coś podobnego. Nie można tego w żaden sposób doczyścić – mam
      dużą brzydką plamę i cały czas muszę nakrywać stół obrusem!
      Pierwszy raz mi się to zdarzyło – nigdy na żadnych innych meblach nie miałam
      takiej sytuacji – nawet na tych kupionych za komuny!
      Zatem wniosek jest jeden Black Red White to meble nie do używania – może na
      wystawę tylko się nadają...
    • deser_t Re: Forte czy BRW? 30.07.06, 15:58
      Forte na rynku jest już ho - ho, tylko mają gorszych niż BRW speców od reklamy.

Ja w swoim panieńskim pokoju miałam meble Forte z serii Prima - służą mi już 8
      lat. Okleina nie odpada, odpadają za to fronty szuflad, które skleiliśmy przy
      montażu klejem dołączonym do paczki a powinniśmy kupić chociażby
      jakąś "Kropelkę". Na stoliku w miejscu gdzie wylała się herbata, czego nikt nie
      zauważył przez jakiś czas, okleina się wybrzuszyła. Uchwyty się trzymają,
      zawiasy bezproblemowe, meble mimo aktywnego użytkowania się nie kiwają.
      To meble z niskiej półki, więc myślę, że jakość materiału jest taka sama jak w
      BRW, za to nalezy szczególną uwagę zwracać przy montażu i najlepiej zostawić go
      fachowcom.

Do swojego kolejnego mieszkania też chcę kupić Willę, ale zdaję sobie sprawę,
      że nie są to "meble na lata". Ot, na kilka lat, do następnego remontu i
      kolejnej wizji, nowej mody. I to, biorąc pod uwage ich cenę, akceptuję, i to mi
      się podoba.
    • deser_t Re: Forte czy BRW? 30.07.06, 15:58
      Forte na rynku jest już ho - ho, tylko mają gorszych niż BRW speców od reklamy.

Ja w swoim panieńskim pokoju miałam meble Forte z serii Prima - służą mi już 8
      lat. Okleina nie odpada, odpadają za to fronty szuflad, które skleiliśmy przy
      montażu klejem dołączonym do paczki a powinniśmy kupić chociażby
      jakąś "Kropelkę". Na stoliku w miejscu gdzie wylała się herbata, czego nikt nie
      zauważył przez jakiś czas, okleina się wybrzuszyła. Uchwyty się trzymają,
      zawiasy bezproblemowe, meble mimo aktywnego użytkowania się nie kiwają.
      To meble z niskiej półki, więc myślę, że jakość materiału jest taka sama jak w
      BRW, za to nalezy szczególną uwagę zwracać przy montażu i najlepiej zostawić go
      fachowcom.

Do swojego kolejnego mieszkania też chcę kupić Willę, ale zdaję sobie sprawę,
      że nie są to "meble na lata". Ot, na kilka lat, do następnego remontu i
      kolejnej wizji, nowej mody. I to, biorąc pod uwage ich cenę, akceptuję, i to mi
      się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka