rak7 10.08.06, 22:39 Poszukuję ładnego kompletu mebli dla małej uczennicy.Może ktoś z Pańswa kupował lub wie jaki producent ma bogatą oferte mebli dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angiekinga Re: meble dla dziewczynki 30.08.06, 09:31 ja upatrzyłam sobie meble w Centrum Meblowym Agata (sa chyba w całym kraju). Jest seria mebli młodziezowych, kolorowe fronty (fiolet, żółty, zielony), uważam że sa praktycznie obmyślone i łatwo ustawne w małych pomieszczeniach. Problem w tym, ze to meble azjatyckie, nie ma strony internetowej ani katalogu z tymi meblami.Musiałabyś zapytac w Agacie. Ale meble sa śliczne i dobrze wykonane. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: meble dla dziewczynki 30.08.06, 11:51 z droższych VOX , z tańszych BRW Odpowiedz Link Zgłoś
monics Re: meble dla dziewczynki 08.09.06, 14:03 Jeśli chodzi o te meble z Agaty to również je oglądałam ,kolorystyka fajna ,kształty też co do tego jak się te meble będą póżniej sprawować i co z gwarancją , sprzedawca odpowiedział"wie Pani jak to jest z chińszczyzną? albo się rozlecą albo nie".Dla mie jedynym mankamentem wizualnie było to ,że są one lakierowane ale zależy co kto lubi.No i oczywiście cena,za pięć elementów (nieduża szafa ,łóżko z zagłówkiem,szafka nocna,dużżże biurko i krzesło) sprzedawca krzyknął mi ponad 4000pln.Zdecydowaliśmy się na mebelki naszego polskiego producenta "DĄB GDYNIA" system DALLAS(kolor klon).Są w nim wszystkie elementy które są potrzebne małej uczennicy(moja córcia właśnie poszła do pierwszej klasy).Nie są kolorowe ale są naprawdę bardzo porządne,łatwe w montażu,płyta jest laminowana i nawet postawiony na nich gorący kubek ich nie odpaża(sprawdziłam) do wyboru jest wiele elementów i jest w czym wybrać zwłaszcza jeśli chce się takie meble użytkować przez dłuższy czas.Te mogę z czystym sumieniem polecić ,a naprawdę naoglądałam się bardzo dużo mebli Odpowiedz Link Zgłoś