Dodaj do ulubionych

meble dla dziewczynki

10.08.06, 22:39
Poszukuję ładnego kompletu mebli dla małej uczennicy.Może ktoś z Pańswa
kupował lub wie jaki producent ma bogatą oferte mebli dla dzieci.

Obserwuj wątek
    • angiekinga Re: meble dla dziewczynki 30.08.06, 09:31
      ja upatrzyłam sobie meble w Centrum Meblowym Agata (sa chyba w całym kraju).
      Jest seria mebli młodziezowych, kolorowe fronty (fiolet, żółty, zielony),
      uważam że sa praktycznie obmyślone i łatwo ustawne w małych pomieszczeniach.
      Problem w tym, ze to meble azjatyckie, nie ma strony internetowej ani katalogu
      z tymi meblami.Musiałabyś zapytac w Agacie. Ale meble sa śliczne i dobrze
      wykonane. Polecam!!!
      • f.l.y Re: meble dla dziewczynki 30.08.06, 11:51
        z droższych VOX , z tańszych BRW
        • monics Re: meble dla dziewczynki 08.09.06, 14:03
          Jeśli chodzi o te meble z Agaty to również je oglądałam ,kolorystyka
          fajna ,kształty też co do tego jak się te meble będą póżniej sprawować i co z
          gwarancją , sprzedawca odpowiedział"wie Pani jak to jest z chińszczyzną? albo
          się rozlecą albo nie".Dla mie jedynym mankamentem wizualnie było to ,że są one
          lakierowane ale zależy co kto lubi.No i oczywiście cena,za pięć elementów
          (nieduża szafa ,łóżko z zagłówkiem,szafka nocna,dużżże biurko i krzesło)
          sprzedawca krzyknął mi ponad 4000pln.Zdecydowaliśmy się na mebelki naszego
          polskiego producenta "DĄB GDYNIA" system DALLAS(kolor klon).Są w nim wszystkie
          elementy które są potrzebne małej uczennicy(moja córcia właśnie poszła do
          pierwszej klasy).Nie są kolorowe ale są naprawdę bardzo porządne,łatwe w
          montażu,płyta jest laminowana i nawet postawiony na nich gorący kubek ich nie
          odpaża(sprawdziłam) do wyboru jest wiele elementów i jest w czym wybrać
          zwłaszcza jeśli chce się takie meble użytkować przez dłuższy czas.Te mogę z
          czystym sumieniem polecić ,a naprawdę naoglądałam się bardzo dużo mebli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka