sarusia7 25.08.06, 10:43 Kochani-od niedawno w salonie mam ciemne panele, nie wiem jakim środkiem najlepiej mi będzie je czyścić, Bardzo Was proszę o radę, podajcie mi nazwę środków do czyszczenia paneli. Dzięki Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sotie Re: mycie paneli??? 25.08.06, 12:53 kupiłam sobie Pronto do paneli. można używać rozcieńczone z woda - do mycia, lub nierozcieńczone - do uzyskania połysku. jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
sarusia7 Re: mycie paneli??? 25.08.06, 13:34 Raz uzyłam Pronto, nie rozcieńczyłam nałożyłam i omało nogi nie złamałam. Tak było ślisko!! Mój pies bał się do miski podejść :-))))))( nie wyrabiał na zakręcie ) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: mycie paneli??? 25.08.06, 15:27 jak dotąd myłam zawsze rozcieńczonym i nie było problemu z poślizgiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
retinol Re: mycie paneli??? 25.08.06, 17:12 płyn do mycia paneli PERGO. bardzo wydajny-na mycie jednego pokoju przez rok starcza 1 butelka i co wg mnie jest najwiekszym plusem nie zostawia smug. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
marysia130 Re: mycie paneli??? 26.08.06, 13:34 Heh :)) Ja za tydzień się wprowadzam do nowego domu i właśnie teściowa (przekochana kobieta :) zrobiła mi niespodziankę i dwa dni myła panele po remoncie ostatecznym. Na koniec nałożyła Pronto nierozcieńczone, efekt piorunujący wizualnie, podłoga lśni cudnie :)) ale :) dzisiaj przywieźli sprzęt kuchenny i pan ze sklepu tyle co zdążył odłożyć płyte ceramiczną na blat i postawić nogę na panelach i runął jak długi :( Jest tak potwornie ślisko, że zabić się można :) Mam nadzieję, że mu jakiegoś odszkodowania płacić nie będziemy i, że nic mu sie nie stało. Mówił, że nic ale minę miał nieciekawą jak się zbierał z podłogi. Odpowiedz Link Zgłoś