miliarder 20.09.06, 22:23 ceny aranżacji: ciemna - ok 20 tys zł (zakładając ze nie trudzono sie z likwidacją poprzedniej wersji łazienki) zielona - ok 15 tys zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_mp Małe jest piękne 28.09.06, 15:44 mam pytanie - płytek jakiej firmy użyto do aranżacji zielonej łazienki? jest śliczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
interaktiv2 CO TO ZA PLYTKI? 18.11.06, 16:27 Mam ogromną prosbe - czy ktos jest w stanie powiedziec mi co to za producent i typ plytek? Szukalem juz wszystkigo i wszedzie i te wlasnie plytki spelniaja moje kryteria - blagam o kntakt z autorem lub kim kto wie co to za plytki sa - czekam niecierpliwie! Dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
interaktiv2 Płytki - producent 25.11.06, 13:59 Namierzyłem jasne płytki z tych zdjęć – może komuś to pomoże bo zwrócenie się z prośbą o pomoc do Czterech Kątów zakończyło się totalnym zignorowaniem mnie przez redakcję. Płytki to: steuler-design serie: künstler: janosch format: 25x25 strona: www.steuler-fliesen.de/index_design.html niestety co do tych niesmaowitych ciemniejszych na scianach i podlodze to chyba nie da sie nic znalezc bez pomocy autorów Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Małe jest piękne 19.10.06, 11:25 co składa się na taką aranżację za 15 tys.? właśnie jestem po remoncie malutkiej łazienki (3,5 m kw.) bez żadnych cudów w stylu kafelków z rysunkami janoscha, a koszty były zbliżone do podanych przez ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_84 Małe jest piękne 13.01.07, 13:15 Ta zielona toaleta jest bardzo fajna,funkcjonalna i sympatyczna. Mogłabym taką mieć (tylko nie wiem gdzie, bo u mnie nie ma miejsca) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nie Re: Małe jest piękne 11.05.07, 07:53 Małe? Fajnie. I ja mam małą łazienkę - ot typowy przybytek w bloku z lat 70-tych: 1,5m x 1,5 m. A i jeszcze pralkę muszę tam wcisnąć. Od biedy mogłabym takie coś zrobić w pokoju "komputerowym". Odpowiedz Link Zgłoś