ghana 29.09.06, 10:42 Czy napawdę takie artykuły są potrzebne? To tak jakby napisać " kontakt służy do zapalania światła " Dziwią mnie tego typu artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an4a Re: Akademia Domowego Wnętrza - odcinek 1 29.09.06, 11:03 Pooglądać aranżacje zawsze można, tylko dlaczego znów IKEA? No i wnętrza na zdjęciach.. cóż... nie każdy ma do dyspozycji pokój dzienny o pow. 50 m2. Pytanie jak urzadzić 15 m? Odpowiedz Link Zgłoś
tyborczyk artykuł jak artykuł 29.09.06, 11:53 Ja z całego artykułu wyłuskałam tylko, że dobrze, zeby w otwartej kuchni zadbać o ukrycie zlewozmywaka. Tak więc przeczytanie mimo wszystko się opłaciło - choćby dla tej jednej informacji. A co do Ikei- ktoś musi na tym zarabiać - skoro ty dostajesz poradę za darmo, musisz się zrewanżować przyjęciem do wiadomości reklamy. Prawo rynku. Powodzenia w urządzaniu - ja tez urządzam kawalerkę, 30m2 wszystkiego, pokój dzienny 18m2. O większości rozwiązań mogę pomarzyć, ale i tak mam sporo zabawy z dobieraniem kolorów i kształtów. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki-riki22 Re: Akademia Domowego Wnętrza - odcinek 1 29.09.06, 14:00 mysle ze takich artykulow nigdy za wiele. chociaz czasem faktycznie trudno o odkrywczosc w 1001 poradniku na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: Akademia Domowego Wnętrza - odcinek 1 30.09.06, 08:40 A ja bym chciała, żeby kiedyś pokazali jak można urządzić mieszkanie dla osoby, która nie cierpi minimalizmu i tzw. nowoczesności, tęskni za czymś klasycznym, ale było ją stać tylko na 40 czy 50 m2. A użycie IKEI implikuje pewien styl, który jednak nie odpowiada każdemu. Zresztą te wnętrza wyglądały jak katalogi IKEI - rozumiem użycie ich mebli tu i tam, ale całość :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tilda1 Re: Akademia Domowego Wnętrza - odcinek 1 06.08.07, 16:56 mysle ze to mieszkanie jest warte uwagi - dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57641,2235874.html Odpowiedz Link Zgłoś