ellfik 21.10.06, 20:35 Miło mi było zajrzeć do domu Pana Andrzeja.Wnętrza z duszą.Drobiazgi są dopełnieniem całości.Bravo za konsekwencję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violkaolka Andrzej Strzelecki - aktor 22.10.06, 00:46 Podoba mi się Państwa wnętrze domu, wspaniałe przedmioty, subtelne kolory, jaka rodzina taki dom. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel3891 Re: Andrzej Strzelecki - aktor 22.10.06, 01:20 ale jakos to wszystko bez calosciowego pomyslu. pogubili sie ci 'artysci';) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_helenki Andrzej Strzelecki - aktor 22.10.06, 09:21 Bardzo ładne, przyjemne mieszkanie. Piękna kuchnia. Bezpretensjonalne zainspirowanie Anglią i dużo fantazji. Wydaje mi się, że do tego domu chce się wracać! Pozdrowienia dla Gospodarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d sory..ale jak dla mneito graciarnia 22.10.06, 09:27 wiem, ze kazdy lubi to co lubi, ale jak dla mnei to to mieszkanie jest zagracone... Odpowiedz Link Zgłoś
antyskaner Straszne 22.10.06, 11:07 I on tam mieszka? O Boże. I w pokojach ma kuchenną podłogę? A ma? Ma! O Boże (no chyba że to mieszkane jest na Sycylii). Te setki bibelotów w codziennym zasuęgu byłyby dla mnie torturą. W dzisięciostopniowej skali to minus jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
iza972 Andrzej Strzelecki - aktor 10.05.07, 16:08 bardzo mile urzadzone mieszkanie,z sercem,duzo ciepla,mysle ze wlasciciele czuja sie w nim swietnie,poprostu normalny dom z wdziekiem. Odpowiedz Link Zgłoś