redakcja 15.01.07, 11:43 Zapraszamy do oglądania kolejnego mieszkania konkursowego. Przypominam o zasadach. Zaczynamy wątek od słów "TAK" lub "NIE" i ewentualnie dopisujemy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie NIE 15.01.07, 12:56 a mialo byc na tak.... ogladalam, ogladalam, coraz bardziej sie rozczarowywalam, a jak zobaczylam ostatnie zdjecie z firanka, to wymieklam... A juz myslalam, bo ciekawe kolory, choc kontrowersyjne ( biore poprawke na zdjecia), ale jak dla mnie za duzo udziwnien, zabudow k-g, te slupski, wneczki. Lazienka spaprana kolorem drewna ( myslalam, ze to pomaranczowy i az sie usmiechnelam, ale jak otworzylam zdjecie, to mi mina zrzedla). Przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 15.01.07, 13:25 W tym mieszkaniu zgromadzono wszystkie "hity" wnętrzarskie ostatnich piętnastu sezonów. Są dziwaczne zabudowy g-k, halogenki, bulaje, wyspa w klaustrofobicznej kuchni, barowe stołki na chromowanych nogach, op-artowskie kafle, dekory, kolory wenge, magenta i oliwka. Nawet bambusy w szklanych fiolkach są. Wygląda to wszystko jak okolicznościowy katalog marketu budowlanego wydany na kolejną okrągłą rocznicę działalności. Umieszczenie jednej z kanap w miejscu zwykle kojarzonym z jadalnią rodzi pytanie, czy właściciele dysponowali ich nadmiarem, czy to może atawistyczna potrzeba sypiania na przypiecku spowodowała tę dziwną lokalizację...? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemnanie Re: NIE 15.01.07, 15:11 nie. pomieszanie z poplataniem . niektore aranzacje dobre ale ogolnie wszystko robione bez wyczucia. za duzo bledow. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 Re: nie 15.01.07, 15:38 niestety nie - szal cial- nie ma spojnosci- szkoda , bo widac ze w duszy cos gra... Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 15.01.07, 18:41 NIE. Chociaż nie jest to bezwzględne nie. Widać myśl przewodnią, kolorystyka choć dość odważna jest ciekawa, może gdyby nie te chromy, rzeźby z karton- gipsu....A firankę bezwględnie zdjąć i oddać teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny J.. 16.01.07, 11:16 Mieszkanko super, podoba mi się. Niech Ci wszyscy co tak krytykuja wyslą zdjęcia swoich mieszkań.... To dopiero byłaby masakra. Nie przejmuj sie tymi komentarzami, pewnie to zazdrość, a tak najwazniejsze to jak Tobie się tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine o gustach się dyskutuje 16.01.07, 13:23 Ja tak rozumiem ideę takiego konkursu - jako okazję do dyskusji o gustach. Nie jest najważniejsze, jak właścicielce się mieszka, bo skoro wysyła zdjęcia na konkurs, robi to w celu pochwalenia się swoim gustem na szerokim forum oraz uzyskania jak największej ilość wskazań na tak i wygrania konkursu, czyli w celu uzyskania OPINII i OCENY własnej działalności twórczej. Ponadto nie wiem, na jakiej podstawie lesio958 się opiera, sądzac, że ci, co krytykują omawiane tu mieszkanie, primo - nie wysłali zdjęć swoich mieszkań na tenże konkurs i secundo - "to dopiero byłaby masakra". Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine TAK 16.01.07, 12:52 Tak, skoro skala ocen jest dwubiegunowa i na coś trzeba się zdecydować. Więc choć osobiście niechętnie zamieszkałabym w tym mieszkaniu, nie mogę nie docenić zamysłu realizacji wnętrza nowoczesnego i konsekwentnego wykorzystania szerokiej oferty najnowszych materiałów wykończeniowych. Zdarzają się kiksy (straszliwa firanka), ale są łatwe do szybkiego usunięcia. Kolory niebanalne i ożywcze. Fajnie rozwiązany problem ogromnego telewizora. Jest to nieodzowny sprzęt, a w większości mieszkań postawiony gdzie bądź lub wstydliwie ukrywany. Odpowiedz Link Zgłoś
llogara NIE 16.01.07, 13:09 przede wszyskim za stołki barowe i firanke w pokoju. Podoba mi sie tylko łazienka. To za mało na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ulrike_m TAK 17.01.07, 00:23 Za kolorystykę i niektóre rozwiązania z łazienki :) Firanka w salonie natychmiast do wymiany! :) Rzeczywiście kolor łazienkowych szafek jakoś nie gra... I troszkę za duża ta konstrukcja z płyt g-k. Kuchnia się za graciła przez tę wyspę. Ale jest w mieszkaiu klimacik i juz... Rewelacyjny żyrandol w salonie! Gdzie go Pani dostała!? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
7605ogi NIE 17.01.07, 17:29 NIE, O Boże. Chodząc po sklepach zastanawiałem sie czy "takie" kolory wogóle się sprzedają. Teraz juz wiem ze jednak tak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
neufahrwasser_in NIE 17.01.07, 19:15 Brakuje tylko osławionej rury na barku... Kto dobierał te kolory? A w zasadzie ich odcienie. Oliwka z magentą + żołty jajeczny przyprawia o ból zębów. To mówię ja - miłośniczka wariackich kolorów i zestawiania ich ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
artleks NIE !!! 18.01.07, 11:22 Stoliczki kupione w markecie i te kolory - chyba z promocji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka4 tak 28.01.07, 18:39 To mieszkanie zupełnie nie w moim stylu, ale widać że ktoś nad nim myślał i robił po "ichniemu" - za to TAK. Nie mówię krzesłom barowym i firankom Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny 28.01.07, 21:13 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 NIE 28.01.07, 23:59 Przykro mi,ale nie podoba mi się.Na pewno mieszkanko zasługuje na uwagę-jest ciekawe,lecz nie podoba mi się taka ciemna atmosferka.Natomiast uwagę moją zwróciła fajna ścianka w salonie... Odpowiedz Link Zgłoś
imagirro nie 29.01.07, 18:14 właściwie nie ma tu rzeczy, o której mogłabym powiedzieć, że mi się podoba. najgorzej wypadła kolorystyka - męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Tak 08.02.07, 21:52 Tak - za pokoj dzienny i kuchnie ogolnie, odwazna kolorystyke. Zastrzezenia - polozenie plytek w lazience, polka w duzym pokoju ( lepsza bylaby bez wciec, prostsza , symetryczna ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaskow Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Anny J.. 07.08.07, 23:59 TAK !!! MEGA PLUS ZA ODWAŻNE KOLORY, LUBIĘ ŻYWE BARWY, A TERAZ WSZYSTKIE MIESZKANIA W BEŻACH I BRĄZACH, JEDNO PODOBNE DO DRUGIEGO..., TRZEBA PODKREŚLAĆ SWOJĄ INDYWIDUALNOŚĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś