thintalle_lalaith 08.06.05, 08:55 w ktorym dniu przed @ spada progesteron?? tak mniej wiecej?? wie ktos?? dziekuje z gory i pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zerozdziwien Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 09:05 spadek progetsronu wywołuje krawienie nic bliżej nie da sie określić Odpowiedz Link Zgłoś
thintalle_lalaith hmmm a jesli sie nie jest w ciazy 08.06.05, 09:49 jak wysoko on rosnie????? Odpowiedz Link Zgłoś
perla33 Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 10:08 Ja mam cykl 26 dniowy u mnie spada w 25 lub 26 dniu i już wiem że będzie @ Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 21:56 a ja jestem po ivf testuje sie 6/15 i codzinnie dostaje zastrzk z progesteronu w oleju sesamowym w dupsko. W czym on ma mi pomoc? Bo ja juz sie gubie Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mela00 Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 22:25 Madziu, progesteron podtrzymuje ciążę, więc lepiej, żebyś brała, nawet w dupsko )) Ale skąd olej sezamowy? Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 22:26 hamerykanski wynalazek.... magda Odpowiedz Link Zgłoś
mela00 Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 22:34 to ma pomóc? czy tylko dodać smaku? ja progesteron mam w tabletkach (jaka wygoda!), poza tym nie mam już miejsca na tyłku od innych zastrzyków )) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Progesteron - pytanie 08.06.05, 22:40 nie wiem dlaczego w tym oleju, ale w zastrzykach jest podobno duzo lepszy niz w tablekach bo lepiej sie rozprowadza po organizmie. Jest za to cholernie bolacy, boli przynajmniej 1-2 dni.. ouch... Z tym smakiem to nie wiem nie probowalam.... Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
mela00 Re: Progesteron - pytanie 09.06.05, 21:25 wczoraj juz zasnęłam, więc niedoczekałam posta od Ciebie, jak się dzisiaj czujesz? Ale olej sezamowy i tak lepiej brzmi niż zwykła luteina (czyli progesteron), bardziej romantycznie, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Progesteron - pytanie 09.06.05, 21:49 ja jestem 6 godzin mlodasz wiec u nas jeszcze wczesnie... sroda zbliza sie wielkimi krokami i ... sama nie wiem co mylec. Nie wpatruje sie w swoje cialo ale brzuch od czasu do czasu mnie pobolewa jak na @ czasami cos porzadnie zakluje w jajniku i cycki bola jak cholera ale to to wiem, ze jest zwiazane z braniem progesteronu. Pewnie niedlugo zaczne na porzadnie wariowac. magda Odpowiedz Link Zgłoś