redakcja 18.01.07, 15:47 Zapraszamy do głosowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neufahrwasser_in Re: Nie 18.01.07, 17:15 W tym mieszkaniu zebrano do kupy wszystkie możliwe błędy dekoratorskie. Jest: rura w kuchni + daszek; namotane szmaty na oknach; drzwi z falką; kawał podwieszonego syfitu z halogenami; ścianka z luksferów; wazon z wiechciem sztucznych słoneczników; półeczka - schodki z durnostojkami "po 4 zł."; kafle "salcesony", mdłe, źle zestawione kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Nie 18.01.07, 19:05 Podpisuję się pod tym co napisała neufahwasser_in. Te ozdóbki po 4 zł pod kolor tych szmatek na oknie - "cóś" pięknego :(. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pana Bogd 18.01.07, 17:24 ja juz naprawde nie wiem czy smiac sie czy płakać.... na jakiekolwiek komentarze siły mi już braknie po prostu - NIE, jedno wielkie, kolejne juz NIE kiedy konczy sie ten konkurs??? Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi NIE 18.01.07, 18:43 NIE. Przykro jest mi pisać negatywa w przypadku mieszkań, w których widać pracę, włożone serce i dbałosć o jego staranne wykończenie przez ich mieszkańców. Ale niekiedy to jest za mało aby mieszkanie nadawało się na konkurs i było dobrze urządzone. Za dużo w tym domu niegustownych pomysłów dekoratorskich. rRzyjemny pokoik dziecka, ale ja bym usunęła tę chmurkę za regału, zdjęła firankę i zostawiła same zasłonki. Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a NIE 18.01.07, 19:03 Nie i jeszcze raz nie. W całym mieszkaniu do zaakceptowania jest jedynie pokój dziecka. Łazienka - po prostu aż zęby bolą. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pana Bogdan.. 18.01.07, 20:30 :O o kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
margie NIE! 18.01.07, 20:36 a najbardziej rozsmieszylonie zdjecie polki w pokoju dziececym z podpisem: miejce do spania w pokoju dziececym:)) Dawno czegos rownie brzydkiego nie widzialam. Straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
cocco_ka Re: NIE!!! 19.01.07, 22:52 Zdecydowanie nie. Nawet nie wiem co wymienic jako najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay NIE 18.01.07, 21:45 To mieszkanie to bardzo smutny przykład na NIE, bo widać, że ktoś się bardzo starał ale poległ pod każdym nieomal względem. Najmniej zmasakrowany pokój dziecinny, dzięki Ikei, która jaka jest każdy widzi. Porażka. Chociaż czyściutka i schludna. Dobre i to. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio958 Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pana Bogd 19.01.07, 09:33 Tak , ładne mieszkanie normalnych ludzi.Robione wg własnego uznania i gustu. Bez dekoratorow bo im nie potrzebni. Kazdy robi mieszkanko dla siebie. A ta cała reszta pisząca opinie to rypia wszystkich aż brak mi słów. Jak tacy madrzy to niech swoje mieszkanie pokażą, ale pewnie nie maja co. Albo wszystkie drogie rzeczy stoja a nie po 4 zł...Bo oczywiscie jak cos kosztuje 4 zł to juz dyskwalifikacja. Widac, nie maja co robic i skrobia co im slina na jezyk przyniesie. Współczuje tym co wystawili swoje zdjecia, ciesząc sie z tego, ale teraz pewnie żałują. Odpowiedz Link Zgłoś
croquemitaine NIE 19.01.07, 11:08 Nie. Mam coraz większe opory przed oglądaniem kolejnych prezentacji, bo powoli tracę nadzieję, że zobaczę coś innego od tandetnych pomysłów dekoratorskich, takich jak w tym mieszkaniu. Choć tutaj ubawiła mnie wizja tańca na rurze na kuchennym blacie. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: NIE 19.01.07, 11:36 nieeee, nawet biala kuchnia ,a ja jeste wileka milosniczka takowych nie pomoze:(( Odpowiedz Link Zgłoś
imagirro oj nie, nie ! 20.01.07, 16:06 typowe blokowe lokum, w którym udziwniono przedpokój, wstawiając pustaki szklane i jakiś zaskakujący zygzak na suficie. skromne i przeciętne meble, zagracona łazienka, z regałem, który uroku jej nie dodaje, a wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 TAK 24.01.07, 09:23 Chociaż istnieją pewne niedociągnięcia wymagające znacznych poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
askak1 nie 24.01.07, 17:07 o gustach niby sie nie dyskutuje... przedobrzone. Pokuj dzieciecy zywcem wziety z katalogu Ikeii, i to jest tu najlepsze .... kuchnia dobija....a przedpokuj zacheca do ucieczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.olimpias Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pana Bogd 28.01.07, 22:02 Nie Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pana Bogdan.. 06.02.07, 21:42 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś