Dodaj do ulubionych

jaki kolor do wenge

19.03.07, 18:12
jaki kolor scian, kanapy i dodatkow do podlogi w kolorze wenge?
Obserwuj wątek
    • agentione Re: jaki kolor do wenge 19.03.07, 20:10
      najbardziej chyba pasuje zielony, ale taki intensywny, nasycony,soczysty....

podobno pasuje jeszcze czerwień,ale też taka ognista, intensywna (ale to chyba
      propozycja dla odważnych)
      • takasobie12 Re: jaki kolor do wenge 19.03.07, 21:26
        a co sadzicie o pomaranczu ale takim spokojnym?
        • biedronka710 Re: jaki kolor do wenge 21.03.07, 11:14
          Ja wlasnie remontuje mieszkanie i mam pomaranczowe sciany w raczej intensywnym
          odcieniu. zamierzam polozyc panele w ciemnym kolorze bo wydaje mi sie ze to
          bardzo ladne zestawienie. Ja szukalam odcieni paneli wlasnie do pomaranczowej
          sciany i takie zestawienie najbardziej mi sie spodobalo, bo pokoj mam
          sloneczny, wiec ciemno nie bedzie. Kanape i fotele mam jasne, szafke wenge,
          drzwi wenge, do tego beda jasne zaslony i brazowe , drewniane zaluzje. Dodatki
          planuje w roznych odcieniach pomaranczu, moze troszke czerwieni i jasnych
          kolorow. Zadnych zieleni ani niebieskiego ( chociaz podobno pasuja do
          pomaranczu), ale tych kolorow nie lubie. Takie sa moje plany , ale jesli chodzi
          o dodatki to jak to wyjdzie po polozeniu paneli to jeszcze zobacze :) Jesli
          ktos ma jakies inne pomysly to tez chetnie poczytam:)
          • takasobie12 Re: jaki kolor do wenge 21.03.07, 18:32
            zrobilam sobie taki maly projekcik. jasna sciana, pomaranczowy obraz i do tego
            pomaranczowe dodatki mysle ze to bedzie pasowac. jak chcesz to podaj maila
            wysle Ci i ocenisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka