Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Karwan oferta objazdowa

IP: *.internetia.pl 22.01.02, 15:08
    Kiedy A.Bąk objeżdzał kluby brytyjskie (lepszy piłkarsko moim zdaniem od niego) Karwan
    powiedział,że on nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie.A teraz sam jeżdzi i pokazuje swoje
    umiejętności.
    A może oglada mieszkania?
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Karwan oferta objazdowa 22.01.02, 15:24
        Obecnie Karwan siedzi w Warszawie, nigdzie nie jeździ, nawet na Cypr nie
        pojechał, choc akurat tam powinien jechać:-)

Pzdr.
        • Gość: lbartek Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.internetia.pl 22.01.02, 15:29
          campo napisał(a):

> Obecnie Karwan siedzi w Warszawie, nigdzie nie jeździ, nawet na Cypr nie
          > pojechał, choc akurat tam powinien jechać:-)
          >
          > Pzdr.
          Faktycznie Bartek był wklubach angielskich i niemieckich ale moim zdaniem nie odejdzie z Legii do
          MŚ.Ma zbyt wiele do stracenia.Mapewne miejsce w kadrze i nawet średni występ w Korei podniesie jego
          cenę.Zreszta będzie mieć kartę zawodniczą w ręku.Te wyjazdy to tylko ściema ( dla zarządu Legii ).
          • cyfra Re: Karwan oferta objazdowa 22.01.02, 15:32
            Gość portalu: lbartek napisał(a):

> campo napisał(a):
            >
            > > Obecnie Karwan siedzi w Warszawie, nigdzie nie jeździ, nawet na Cypr nie
            > > pojechał, choc akurat tam powinien jechać:-)
            > >
            > > Pzdr.

Ale te wyjazdy moga sie odbic na jego formie.On powinien teraz solidnie trenowac!
            > Faktycznie Bartek był wklubach angielskich i niemieckich ale moim zdaniem nie o
            > dejdzie z Legii do
            > MŚ.Ma zbyt wiele do stracenia.Mapewne miejsce w kadrze i nawet średni występ w
            > Korei podniesie jego
            > cenę.Zreszta będzie mieć kartę zawodniczą w ręku.Te wyjazdy to tylko ściema ( d
            > la zarządu Legii ).

• Gość: Aga Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.internetia.pl 22.01.02, 15:39
        O co chodzi? Czy Bartek odchodzi z Legii?
      • Gość: kajo95 Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 16:19
        Gość portalu: Robert napisał(a):

> Kiedy A.Bąk objeżdzał kluby brytyjskie (lepszy piłkarsko moim zdaniem od niego)
        > Karwan
        > powiedział,że on nie pozwoliłby sobie na takie traktowanie.A teraz sam jeżdzi i
        > pokazuje swoje
        > umiejętności.
        > A może oglada mieszkania?

i karwan miał racje bo co innego tygodniowe testy a co innego jedniodniowy wyjazd
        (z nakazu legii dodajmy)
        ps.
        a gdybyś ty miał zmienić klub to co, podpisałbyś kontrakt w ciemno w w-wie czy
        wolałbyś najpierw zobaczyć gdzie przyjdzie ci spędzić najbliższe kilka lat?
      • Gość: maciek Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.internetia.pl 23.01.02, 13:07
        Na dzień dzisiejszy Karwan wyjeżdza zobaczyć stadion w Londynie.W Tottenham'ie to on raczej nie
        pogra ale moze nabierze trochę szybkości przy wspólnych treningach z Rebrowem.
        A tak zupełnie serio to działacze Legii są bezwzględni lata po Berlinach,Gelsenkirchen.
        Kiedy do Moskwy? Tam dobrze płacą.
        • Gość: calagan Re: Karwan oferta objazdowa IP: 10.135.129.* 23.01.02, 13:19
          Gość portalu: maciek napisał(a):

> Na dzień dzisiejszy Karwan wyjeżdza zobaczyć stadion w Londynie.W Tottenham'ie
          > to on raczej nie
          > pogra ale moze nabierze trochę szybkości przy wspólnych treningach z Rebrowem.
          > A tak zupełnie serio to działacze Legii są bezwzględni lata po Berlinach,Gelsen
          > kirchen.
          > Kiedy do Moskwy? Tam dobrze płacą.

Przepraszam, ale czegos nie rozumiem. Dlaczego dzialacze? Przeciez oni nie moga
          go zmusic do latania tam. On nie przechodzi zadnych testow pilkarskich. Do
          Gelsenkirchen polecial, chociaz kluby nie rozpoczely zadnych rozmow. Podobnie w
          innych wypadkach. Mam wrazenie ze sam Bartek nie moze sie zdecydowac co zrobic.
          Isc teraz gdziekolwiek, czy latem za darmo. Druga opcja wiaze sie z ryzykiem.
          Moze odniesc kontuzje i nie jechac na mistrzostwa, albo wypasc na nch slabo. I
          wtedy nawet jesli bedzie wolnym pilkarzem ciekawsze kluby nie beda go chcialy, a
          w slabszych jak sam deklaruje nie chce grac.

• Gość: maciek Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.internetia.pl 23.01.02, 13:29
            A ja nie mam wąpliwości, że jest naciskany przez działaczy.Przecież wszędzie słychać o tym jednym
            milionie zielonych za Karwanajaki spłynie do kasy Legii.
            • Gość: calagan Re: Karwan oferta objazdowa IP: 10.135.129.* 23.01.02, 14:03
              Gość portalu: maciek napisał(a):

> A ja nie mam wąpliwości, że jest naciskany przez działaczy.Przecież wszędzie sł
              > ychać o tym jednym
              > milionie zielonych za Karwanajaki spłynie do kasy Legii.

Niekoniecznie. O milionie za Karwana mowi sie z kilku powodow. Jest to suma
              troche smieszna jak za pilkarza tej klasy (nawet polskiego). Ale jak wiadomo byla
              ona warunkiem pozostania Bartka na Lazienkowskiej. Polskie kluby (wszystkie poza
              Wisla, Amica i Groclinem) maja wieksze lub mniejsze problemy finansowe. Legia nie
              jest tutaj wyjatkiem. Nie jest jeszcze tragicznie, ale jak nie znajda sponsora do
              czerwca to moze byc nie ciekawie (Polmot zapowiedzial wycofanie sie z
              finansowania klubu). A taki milion dolkow piechota nie chodzi. A jak wiadomo
              latem legia bedzie mogla najwyzej oblizac sie, a nie zarobic na Karwanie. No i
              wreszczcie prasa za kazdym razem jak wspomina o Bartku pisze ze Legia zadza za
              niego miliona i tak wszystkim zapadlo to w umyslach. Tak samo caly czas mowi sie,
              ze Moskalewicz i Sarnat odejda z Wisly. Mowi sie i mowi, a oni dalej siedza w
              Krakowie. Dzialacze chetnie sprzedaliby go teraz, ale napewno nie chca, zeby
              wszedzie jezdzil ogladac stadiony i trenerow, tylko woleliby zeby zaczal trenowac.
      • Gość: pawelm Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 00:13
        bak lepszy pilkarsko od karwana (-: ciekawe w czym jest lepszy? moze w
        wyrzucaniu autow... pozdrawiam kibica klubu ktory niedlugo zbankrutuje i
        spadnie tam gdzie jest jego miejsce czyli do III ligi... nara
        • Gość: Robert Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.internetia.pl 25.01.02, 09:06
          Pozdrawiam i proszę przeczytać ze zrozumieniem.Mimo iz jestem kibicem Polonii uważam Karwana
          za lepszego piłkarza od A.Bąka.
          Czytaj ze zrozumieniem.
          A Polonia nie spadnie,liczęna 3 miejsce.
          Robert
          • Gość: pawelm Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 00:09
            siema stary masz racje ze przeczytalem Twoj komentarz bez zrozumienia... masz
            tez racje co do tego ze polonia nie spadnie w tym sezonie bo jest to wedlug
            nowego regulaminu nie mozliwe... ja mam nadzieje ze spadnie w przyszlym... co
            do 3 miejsca to bym polemizowal... ciekawe kto wedlug ciebie bedzie pierwszy?
            ja wiem... pozrawiam nara.
            • Gość: kostor Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 13:02
              a ja mimo ze jestem kibicem legii cieszę sie ze mamy 3 pierwszoligowe kluby w
              100lycy
              • Gość: pawelm Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.02, 18:34
                Gość portalu: kostor napisał(a):

> a ja mimo ze jestem kibicem legii cieszę sie ze mamy 3 pierwszoligowe kluby w
                > 100lycy

ciekawe jak sie wedlug Ciebie nazywa ten trzeci pierwszoligowy klub w
                warszawie...?
                • pc Re: Karwan oferta objazdowa 26.01.02, 19:43
                  Powiśle Warszawa
                  • Gość: kostor Re: Karwan oferta objazdowa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.01.02, 22:27
                    no cóż 2 jest obok 3 bywa. aczkolwiek cieszyłbym się jeszcze bardziej gdyby sie
                    trzeci znalazł. najbardziej gdyby to była olimpia, ale do tego droga jeszcze
                    daleka
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka