328i 10.04.07, 19:21 Musze przyznać, ze bardzo ciekawie... szkoda ze w bloku malo miejsca i elementy wydaja mi sie troche upchane, ale to krytyka ze strony fana minimalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonda1 Żenada, zresztą co za nowość 10.04.07, 20:26 Przecież znaczna część rodaków rustykalną wiochę oznaje za wysmakowany styl. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 de gustibus... 10.04.07, 23:31 Podobno o nich się nie dyskutuje, choć chciałoby się napisać: do mdłości jeden krok, jeden jedyny... Ale jeśli gospodarzom z tym dobrze... Na mój gust czują się nieco jak te stłamszone misie na łóżku. Meble ładne i dużo w tym serca, ale nie na tym metrażu i nie w tej ilości. Umiaru trochę, ludzie! To już nie mieszkanie, bardziej sklep. A gdzie przestrzeń? Gdzie oddech? Macie chociaż balkon, co to by wyjść, jak was brak przestrzeni przydusi? Odpowiedz Link Zgłoś
b.17.p Retro sielanka w bloku 11.04.07, 08:49 a mnie się podoba - konsekwentnie i gustownie a kiedyś na pewno dojdzie więcej przestrzeni, czego serdecznie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Retro sielanka w bloku 11.04.07, 09:38 mnie się podobało oświetlenie, tzn. nie lampy, tylko światła, ale mam wątpliwości, czy zdjęcia były robione bez dodatkowych lampi innych efektów, jeśli bez, to super. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja1000 Re: Retro sielanka w bloku 11.04.07, 10:56 baaardzo ladnie, mieszkanko z dusza a nie jak wiekszosc mieszkan kopie tych samych mebli i kolorow w zaleznosci co jest modne albo zachowawczy - bezpieczny minimalizm , najbardziej podoba mi sie kuchnia i aranzacja stolu , romantyczna a zarazem nowoczesna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Retro sielanka w bloku 11.04.07, 12:53 he he... myślałem czytając tytuł że jak retro w bloku to na lata 60-70 jak w katalogach europejskich z tamtych lat. Tradycyjny sprzęt hi-fi, suszone kwiaty, telewizor telefunkena, włochate dywany, jakaś fajna tapeta, wypoczynek na styl lat 70. A tu widze ludwiki filipy w bloku z wielkiej płyty. trochę tandetnie to wygląda powiem szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
buddababy Re: Retro sielanka w bloku 13.04.07, 22:02 tytuł nadała redakcja, więc widocznie inaczej rozumiesz retro niż oni, osobiście nie uważam swojego mieszkania za retro, lokum jest z cegły, więc nie wiem skąd pomysł z wielką płytą? Odpowiedz Link Zgłoś
buddababy Re: Retro sielanka w bloku 13.04.07, 21:55 nie było dodatkowych lamp, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
framp Re: Retro sielanka w bloku 11.04.07, 13:21 Ciasno i tłoczno - to jest moje pierwsze wrażenie, metraż chyba niewielki, więc raczej bardziej by się sprawdził minimalizm niż trochę barokowe nagromadzenie przedmiotów. Ale po drugim spojrzeniu przyznaję, że to ciekawa i niebanalna aranżacja, przede wszystkim dużo konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
clod1 Retro sielanka w bloku 11.04.07, 13:44 chyba to "mieszkanie w bloku" to ma z 500 m:) Odpowiedz Link Zgłoś
ookey1 Retro sielanka w bloku 01.05.07, 15:08 piękne mieszkanie, bardzo podobają mi się własnoręcznie wykonane elementy, całość - super :) Odpowiedz Link Zgłoś
yam10 Retro sielanka w bloku 01.05.07, 19:07 nie podoba mi sie...lubie kicz, ale to nie jest przyklad kiczu ktory lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Retro sielanka w bloku 06.05.07, 10:37 Witam, Mieszkanie bardzo ładne, ciepłe i, najbardziej tolubię, jest na czym zawiesić oko;)Mam tylko pytanie do właścicielki;jaki jest metraż mieszkania? I czy korzystała Pani z porad architekta i dekoratora? Czy ma Pani "po prostu" talent? Pozdrawiam. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
mabo80 Retro sielanka w bloku 01.01.09, 22:00 Tak -jest inne, dlatego ciekawe.Ale te okropne, wyeksponowane kaloryfery bija mnie po oczach.Zasłońcie je czymś a bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
ika.100 Retro sielanka w bloku 24.06.09, 16:58 bardzo piękne mieszkanko :) czuc ducha i swojski sielankowy klimacik, bardzo mi się podoba i sama bym chciała uzyskac taki efekt swojskości w moim domu, zastanawiający jest metraż mieszkania, czy właściciele zdradzą go nam? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
altariel2 Retro sielanka w bloku 02.08.09, 20:58 Mieszkanie piękne, chociaz nie jestem zwolenniczką "ludwików" w kuchni;) Naprawdę nie rozumiem, dlaczego ktoś uważa to za "kicz". Proponuję najpierw skorzystać ze słownika, zanim uzyje się modnego słówka, którego znaczenie nie do końca się zna, a używa żeby podnieść poczucie własnej wartości. Pamiętajcie drodzy "krytycy", że tak wyśmiewane przez was style, renesens, barok, oparły się czasowi i podobaja sie od stuleci a o waszych minimalizmach za 20 lat nikt nie będzie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś
semi71 Retro sielanka w bloku 03.08.09, 14:18 Piękne jest, bardzo! jestem ciekawa ile ma metrów to mieszkanie,bo wygląda na spore. Bardzo mi się podoba i jako całość i w detalach. Odpowiedz Link Zgłoś