mieczyslaw.dyrektor 09.06.07, 16:57 Kicz, ohyda, paskudztwo. Jedyne słowa, jakie cisną mi się na palce, kiedy oglądam to mieszkanie. Żadnego ładu, ogólny bajzel. I jeszcze ten "gabinet tarotowy". Kolejne poddasze zmarnowane przez "artystów". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerrykot1 Re: Kwiaty i tarot 14.06.07, 09:59 jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego..... Odpowiedz Link Zgłoś
puntanegra Re: Kwiaty i tarot 18.07.07, 00:10 jesli w sprawach gustu nie nalezy sie spierac to potraktuje swoja opinie jako jeszcze jeden głos w "dyskusji".nie zgadzam sie z opiniami,ze te wnetrza to kicz,bajzel,paskudztwo.po co teksty w stylu"kolejne poddasze zmarnowane przez artystow"?nie jest zmarnowane absolutnie jesli podoba sie włascicielom. wnetrza sa oryginale,ciekawe i nietuzinkowe.pomysł z pomalowaniem starej szafy rozwodniona biała bejca jest b.dobry.wyglada to rewelacyjnie.mam komode w stlu art deco i chyba "przerobie"ja w ten własnie sposob.gratuluje fantazji i wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś