merusia 31.08.07, 17:44 mnie sie podoba, nawet bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifkaa nie 31.08.07, 19:55 nie podoba mi się, ja lubię przytulne wnętrza, a od tego brr az wieje chłodem... Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: nie 31.08.07, 23:05 Moze nie laboratorium,ale poczekalnia u dentysty.Oczywiscie de gustibus non disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: nie 01.09.07, 09:15 tak, oczywiscie.... zwalszcza tam pod oknem stoi prototyp fotela dentystycznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Re: nie 02.09.07, 18:39 Ja bym w takim mieszkaniu nie wytrzymał. Ostatnio byłem u kolegi, który całe mieszkanie wymalował na biało i jakoś tak dziwnie się czułem Odpowiedz Link Zgłoś
solarv Re: Na całej połaci biel 01.09.07, 09:46 merusia napisała: > mnie sie podoba, nawet bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kumakk brrr... az mi ciarki po plecach chodza... 02.09.07, 22:28 jak w domu psychopatycznego mordercy na filmach... matko... Do tego to dziecko na srodku...ok, ok naogladalam sie za duzo.ALe dla mnie to jakies dziwne jest. Dziecko to jest barwny ptak, chaos, radosc, energia, halas, kolor. A to wnetrze wyglada jakby je projektowal ktos z duzymi problemami emocjonalnymi. No, albo do katalogu - papier duzo wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Biedna Pola! 03.09.07, 01:17 bialy kwadrat na bialym tle rozciagniety na cale mieszkanie nuuuuuuuuuda nad kazdym artefaktem na scianie powinna byc szczalka czarna i takiz napis czarny: "to lampa z xylopropylitu proj. K.U.R. de Balance'a, xylopropylit i de Balance sa NIEZWYKLE trendy". w salonie na podlodze powinna byc niezmywalna plama po sepuku jednego samuraja i mnicha dzen, ktory zobaczyl na co mozna przerobic Japonie i stracil wiare w sens wszechswiata. Odpowiedz Link Zgłoś
flasta Re: Na całej połaci biel 03.09.07, 09:55 Wnetrze zdecydowanie na tak!Szegolnie lozko w sypialni.A ten chlod bijacy od domu,to moim zdaniem zamierzony efekt wykonanych zdjec."Na zywo" wnetrze napewno wydaje sie calkiem przytulne. Gdybym ja miala tam mieszkac,to jednak sofa i fotel poszlyby out,a wstawilabym cos miekkiego i wygodnego np. dla kontrastu rozowego lub purpurowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
grunia71 Na całej połaci biel 03.09.07, 13:10 rewelacyjnie to wygląda.mam nadzieję,że nie jest trudno utrzymać czystość?chodzi o to,że na białym jednak wszystko widać Odpowiedz Link Zgłoś
cmok_wawelski ......A tu napisane zeby na odwrot!? 03.09.07, 14:14 www.magazyntd.com/numery,25,181?startup_sesid=33d396bce927c10d16c3b7c2552b66ba Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: Na całej połaci biel 05.09.07, 16:55 Bardzo podobaja mi sie drzwi. Nie wiecie, gdzie takie zalatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawska Re: Na całej połaci biel 17.09.07, 22:41 To nie jest przytulne mieszkanie, zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Na całej połaci biel 18.09.07, 08:07 Trzyletnie dziecko powinno sobie z bielą mieszkania szybko poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
gloomyplace Nieco inna historia 18.09.07, 08:14 Jacek jest pracownikiem sfery budżetowej. Wykonuje pracę potrzebną społeczeństwu, ale zarabia grosze. Coraz częściej myśli o wyjeździe do normalnego kraju, bo po zrobieniu płatności i po wydatkach na przeżycie nie zostaje prawie nic, za co mógłby zaaranżować swoją kupioną ze sporymi wyrzeczeniami kawalerkę. Ale o Jacku nikt w gazetadom.pl nie napisze, mimo że takich Jacków i Maryś jest w Polsce o niebo więcej niż Kaś i Robertów. Jeszcze trochę i okaże się, że Kasia z Robertem nie złatwią niczego w żadnym urzedzie, nie będzie komu uczyć tej ich osóbki, nikt nie udzieli im pomocy w razie wypadku, i tak dalej, i tak dalej, bo urzędnicy, nauczyciele, lekarze, pielęgniarki, urzędnicy i inni po prostu wyjadą. Ale Robert z Kasią będą mieli za to fajne mieszkanko! Odpowiedz Link Zgłoś
graffito Re: Nieco inna historia 14.12.07, 15:05 .....dla kogo śmieszna ,dla tego śmieszna ,dla innych wcale nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: Nieco inna historia 16.12.07, 10:19 smieszne jest to ,ze komentujac mieszkanie wchodzimy na tematu statusu, sugerujac ,ze powinni sie Ci" bogacze" wstydzic, bo to przez nich Ci biedni urzednicy musza emogrowac... jak nastepnym razem ktos bedzie chcial sobie kupic 80m mieszkanko, to nie sie dobrze namysli, bo moze 40 mu wystarczy, a reszte kasy odda panu z urzedu.... ROTFL:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
graffito Re: Nieco inna historia 16.12.07, 11:42 a_pola napisała: > smieszne jest to ,ze komentujac mieszkanie wchodzimy na tematu > statusu, sugerujac ,ze powinni sie Ci" bogacze" wstydzic, bo to > przez nich Ci biedni urzednicy musza emogrowac... > jak nastepnym razem ktos bedzie chcial sobie kupic 80m mieszkanko, > to nie sie dobrze namysli, bo moze 40 mu wystarczy, a reszte kasy > odda panu z urzedu.... Masz rację ,ale są niestety ludzie rozżaleni i niezadowoleni ze swojej sytuacji,takie jest życie. Mieszkanie natomiast jest bardzo ładne , szczerze gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś