papryczka_ag 12.02.08, 10:35 Chciałabym zapytać czy ktoś używał kiedyś tych farb do malowania wnętrz. Najbardziej interesuje mnie opcja z fakturą ścienną. Przyznam że chodzi mi głównie o samodzielne malowanie i koszt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia1 Re: Farby Caparol 15.02.08, 10:56 Mam cale mieszkanie wymalowane Maleritem Caparola a osiedle ma elewacje wymalowana Caparolem. Generlanie farby sa bardzo dobre, choc mielismy duze problemy z podkladem. Po podkladzie, ktory sama wybralam (z Caparola rzecz jasna) po pomalowaniu farba zostawaly smugi i zacieki. Malarz, ktory nam to malowal poddal sie. Wszystko ponownie malowala ekipa, ktora na codzien maluje Caparolem, uzywajac innego podkladu. Sciany dobrze sie czysci (mam male dzieci, ktore wiadomo co robia) i dobrze wygladaja. To jest zaleta. Wada dla mnie jest taka, ze mieszalnie (a przynajmniej ta, w ktorej my mieszalismy) nie mieszaja malych ilosci farby (mamy kolor z probnika) a po ponad 3 latach zebralo sie juz pare miejsc, ktore mozna by zagipsowac i zamalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
capa-gozd Re: Farby Caparol 20.03.08, 15:28 Witam serdecznie. Farby firmy CAPAROL są jednymi z najlepszych na rynku. Kto już zaczoł nimi malować będzię malował do końca szczególnie farbami lateksowymi. Większa część chemi jaką posiada CAPAROL można nakładać lub malować samemu. Jeśli chodzi o materiały dekoracyjne to polecamy - stiuki - tynki - tapety z włókna i z piaskiem kwarcowym pod farby laserunkowe. Jestem doradcą techniczno-handlowym firmy Capa-Gozd s.c. we Wrocławiu przy ul. Nowodworskiej 19. Jesteśmy autoryzowanym dealerem firmy Caparol. Jeśli mają Państwo jakieś pytania proszę o kontakt zemną Damian Stasiak Tel. 0-609-503-613 lub 0-502-104-211 E-mail: caparol@poczta.fm ZAPRASZAM NA STRONĘ PRODUCENTA www.caparol.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś