anezramnl 27.02.08, 21:23 Z tym rowerem to przesada, beznadziejnie to wyglada i wcale ozdoby nie robi, jedynie to kontrast, ktory nie przypadl mi do gustu. Osobiscie nie podoba mi sie pomysl na wszystie czarne sciany. jedna ok, ale wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliii777 Pałac na wesoło 19.09.08, 19:25 jakis miesiac temu skonczylam bardzo poobnie salon .... wyszukane kontrasty juz na 1 rzut oka pokazuja konsekwencje w tym co chciales/as uzyskac . telewizor podwieszany na scianie rewlacja ... ok wygladaja rowiez czarne zaslony na tle czarnych scian .... ja widze ze aranzacja tworzona z calkowitym przemysleniem . a co do roweru i poprzedniej wypowiedzi coz.... skonczyly sie czasy wielkich szaf i poustawianych szklanek i kubeczkow za szklana szyba czas isc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoconana Pałac na wesoło 11.11.08, 13:16 mix jest niebywały i bardzo przemyślany. mieszanka stylów jest szalenie udana.Jasne jest że nie można trafić do gust kazdego,przy tak kontrowensyjny zamyśle. chodzi tylko o to aby właściciele czuli sie dobrze. orginale wnetrze i gratuluje odwagi, ale zupełnie nie w moim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
la_ventana Re: Pałac na wesoło 09.12.08, 13:28 a ja jestem całkowicie zachwycona polaczeniem kolorów, styli i formy. tylko gdzie mozna znalezc ta tapete??!! bardzo mnie to interesuje bo nie zaprzestaje poszukiwac a efektów narazie brak... Odpowiedz Link Zgłoś