Dodaj do ulubionych

meble PAGED

31.08.08, 14:09
CZY KTOś MA MEBLE TEJ FIRMY? WADY, ZALETY
Z GóRY DZIęKUJę
Obserwuj wątek
    • aleksandraa.k Re: meble PAGED-OPINIE 01.09.08, 14:02
      słuchajcie...nikt z was nie zna mebli tej firmy? bardzo prosze o opinie
      • olamad Re: meble PAGED-OPINIE 02.09.08, 19:45
        Od dwóch tygodni mam od nich stół i chyba będę go reklamowac.
        Na blacie zostaje ślad dosłownie po wszystkim - np. po wyprasowanej
        i złożonej bluzce albo gazecie.
        Bardzo mi odpowiadała oferta tej firmy, bo zgodzili się wybarwić
        stół na dokładnie taki kolor jak chciałam - a cena została taka sama.
        A tu taki zonk..
        • aleksandraa.k Re: meble PAGED-OPINIE 02.09.08, 19:52
          a mogłabys mi napisac jaki model mebli masz i jaki kolor?
          • aleksandraa.k Re: meble PAGED-OPINIE 02.09.08, 20:04
            aha i jeszcze jak długo czekaliście na realizacje zamówienia bo nam powiedzieli
            że nawet do 10 tygodni:))
            • olamad Re: meble PAGED-OPINIE 03.09.08, 21:57
              Jak napisałam wyżej, mam od nich tylko stół - Maćko się chyba
              nazywa. Czekałam niezbyt długo - coś około 3 tygodni. W sumie trochę
              mnie to zdziwiło, bo kupowałam w lipcu, w środku sezonu urlopowego,
              wiec taki ekspres mnie bardzo zaskoczył.
              Niebywałym plusem był fakt, że wybarwiają w zasadzie na każdy kolor -
              można przyjść z własną próbką i nie jest to dla nich żaden problem.
              Jednak coś nie gra, bo na blacie zostają ślady po wszystkim - no
              chyba że to mebel, który ma tylko stać i ładnie wygladać, co w
              przypadku stołu jest trudne do zrealizowania.
      • pagedshit Re: meble PAGED-OPINIE 01.04.16, 15:18
        NIE KUPUJ , NIE POPEŁNIAJ TEGO BŁĘDU CO JA , NABRAŁEM SIĘ NA ŁADNY WYGLĄD ,
        WYGLĄD- 5
        JAKOŚĆ - 0
        WYTRZYMAŁOŚĆ- 0
    • aga.mad Re: meble PAGED 13.07.15, 11:20
      W zeszłym roku kupiliśmy zestaw Catania pagedu i nie żałowałam ani przez moment. Realizacja była w terminie, witryna, kredens i szafka rtv przyjechały w całości, wszystko było porządnie zapakowane. Do tego stół i 6 krzeseł, stół jest niesamowicei ciężki, krzesła wygodne, każde przyjechało zapakowane w oddzielnym kartonie. Jestem zachwycona tymi meblami :) :) :)
      • kar326 Re: meble PAGED 03.12.15, 10:51
        Witam, czy masz stół z kolekcji Catania z szybą? Chce kupić ten zestaw ale obawiam się że szyba będzie się ryzować, a przede wszystkim będzie na niej widać małe paluszki dzieci. A jakie masz doświadczenie z tym meblem?
      • pagedshit Re: meble PAGED 01.04.16, 15:15
        JA KUPIŁEM STÓŁ KOMPLETNA KLAPA , NIE POLECAM . ŁADNIE WYGLĄDAŁ NA POCZĄTKU A PO PÓŁ ROKU JUŻ NAWET NIE PRZYPOMINA STOŁU , MIĘKKI, RYSUJE SIĘ , WGNIATA JAK Z PAPIERU . NIGDY WIĘCEJ NIC Z TEJ FIRMY!!!!!
        • eleonora17 Re: meble PAGED 15.11.17, 16:45
          Mam stół i 4 krzesła (teraz 3 krzesła). Nie polecam tej firmy. Meble zakupione dawno, w 2011r. Stół jeszcze jakoś wygląda ale krzesła po 2 latach normalnego użytkowania nie nadawały się do użycia. To są meble żeby postawić i niech stoją, bo ładnie wyglądają. Natomiast nie nadają się do użytkowania. Jestem bardzo rozgoryczona tym zakupem. Jedno krzesło kosztowało 500 zł (komplet 2000zł) są tragicznie wykonane, nawet pożałowali kleju przy ich montażu. Porażka. Myślałam, że jak kupię drogi produkt to będzie długo służył. Stolarz stwierdził, że ich konstrukcja jest nieprawidłowa. Siedzisko jest zrobione z ekoskóry (która bardzo szybko zaczęłą się łuszczyć, choć przy zakupie przekonywano nas, że mają porządne materiały), nogi drewno, oparcie gruba sklejka. Oparcie po pierwszej wizycie księdza który usiadł na krześle się wygięło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka