m-i-k-o-l-a-j 21.12.08, 11:19 Zapraszam do oglądania i komentowania prac wykonanych własnoręcznie przeze mnie www.miko-art.blog.onet.pl Pozdrawiam Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_uli Kolorowe życie 26.12.08, 21:05 Nie wytrzymałabym w takich wnętrzach. Nawet z oglądaniem tego mam problem... Odpowiedz Link Zgłoś
smurfmadrala Kolorowe życie 27.12.08, 12:43 Całkowicie nie mój styl -jarmarcznocygańskorosyjskodziecinnofolklorystycznoaleradosny. Wielki PLUS za NIEZALEZNOŚĆ od dyktatury "fachowych" żurnali. Tam proceder uprawiają w konszachtach plastyczne prostytutki wespoł z marketingową swołoczą. Bełkot polskomagazynowych "prawd" zmienia się jak ich kseropomysły z zagranicznych,znaczy "świętych" magazynów. Żurnalowo telewizyjna wiocha plus "pomysły" zerżnięte z nowobogackich podróży tworzą serialową architekturę,dla ludzi pozbawionych własnej tradycji,kultury,godności,bogatych w szmal... i kompleksy. Buractwo nowopolskie bardzo światowe! W stylu bycia,stroju,architektury,żarcia A jakie światowe, śmieszne imionka noszą małe buraczki. Hapniętego niujeru dla burackich światowców! Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Kolorowe życie 27.12.08, 18:41 Chociaz sama jestem milosniczka stylu patchworkowo - boheemiansko - "jarmarcznego" i znam pare uroczych a napewno niebanalnych mieszkan ( np mojej ulubionej forumowej przyjaciolki) tutaj niestety cos mi "zgrzyta", oprocz wzorzystych tapet Morrisa jakos nie widac jakiejs mysli przewodniej - tu wycinaneczka gospodyni jak samotny bialy zagiel) tam znow tkaniny dekoracyjne walczace jedna z druga agresywnoscia swoich wzorow. Kazda bylaby przy tym jesli nie piekna to w kazdym razie niebrzydka uzyta w innym kontekscie i sasiedztwie. Moze nalezaloby przemyslec utworzenie jakich stref tyle funkcjonalnych co stylistycznych, aby wyciszyc dotychczasowa kakofonie?... Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Kolorowe życie 02.03.09, 22:15 Zmączona jestem samym oglądaniem. Natłok wzorów, kolorów, faktur, rysunków, tapet. Oczopląs. Razi jedno i to szalenie-listwy z tworzywa do takiej ladnej mozaiki. Odpowiedz Link Zgłoś