Dodaj do ulubionych

Tani narożnik

25.03.09, 10:16
Pokój dzienny, który właśnie urządzam, ma "naturalne" miejsce na narożnik. Nie jest to popularne - kupowanie narożników, ale u mnie niestety będzie to dużo lepsze rozwiązanie od kanapy i fotela/pufy.
Poradźcie proszę, jakie firmy mają coś sensownego w tym temacie. Ikeę znam dobrze, ale jakość nie jest najlepsza. Za to poziom cen BoConcept to już dla mnie kosmos. Narożnik ma być z pokryciem z materiału, nie szukam skórzanych zestawów. Patrzyłam na produkty Bizzarto, ale też jakoś nie mam przekonania. Poradzicie coś? Lubię proste formy, bez wymysłów, naturalne, jasne kolory, bez kwiatów, ostrych czerwieni, czy ciemnych brązów.
Obserwuj wątek
    • dzaju Re: Tani narożnik 25.03.09, 11:01

ja kupiłam z Furninovy, to firma mało znana bo robi na zachód a w
      Polsce jej kanapy mają "Inne meble", którsobie cenię i o dziwo!Black
      Red White na targówku, o dziwo!bo ich meble uważam za beznadziejne w
      wiekszości a tu takie kanapy fajne wzięli pod swój szyld.

wybór bardzo duży, cene b. przystępne jakość zaskakująco dobra

wyszukiwaczki rzeczy oryginalnych
      www.domzklimatem.pl
      • laenia Re: Tani narożnik 25.03.09, 12:33
        Dużo firm ma w ofercie fajne narożniki, np. Mebelpast, Wajnert, Tombea, Dan-Wex,
        Flair. Ale z doświadczenia wiem, że przeglądanie stron internetowych firm
        niewiele daje. Najlepiej wybrać się do kilku dużych sklepów meblowych, gdzie
        stoją meble różnych producentów, zobaczyć je na żywo, usiąść, położyć się.
        Upatrzony w internecie narożnik może się okazać zwalisty i niewygodny, a ten, co
        się wydawał nieciekawy, może być strzałem w dziesiątkę.
        Narożnik to świetny mebel, nie wiem, czemu sądzisz, że już nie jest popularny :)
    • bb-king Re: Tani narożnik 08.04.09, 10:49
      Ja kupiłam ostatnio fajny sztruksowy narożnik w Emilia Meble.
      Był akrurat weekend -10 % więc w sumie zapłaciłam ok. 1300 pln.
      To chyba dobra cena.
    • mucio_waw_26 Re: Tani narożnik 17.07.09, 11:41
      Tombea i Bizzarto mają duży wybór narożników, cena zależy od rodzaju
      tkaniny :)
      • arturo831 Re: Tani narożnik 29.07.09, 20:31
        Jeśli chodzi o Tombea to polecam narożnik Lussy, solidny w miarę
        tani i bardzo ładny :)
    • coolista80 Re: Tani narożnik 23.04.10, 11:53
      Słuchajcie, mam taki dylemat. Nie wiem w jakiej cenie są narożniki, ale wydaje
      mi się, że 999zł za narożnik to nie dużo. Znalazłam taki jeden w promocji na
      extrapunkt.pl i chciałam zapytać czy opłaca się tyle dać za narożnik. Nie wiem
      czy znajdę coś tańszego. Doradźcie czy kupić, bo sama nie wiem co robić.
      • gutdesign1 Re: Tani narożnik 23.04.10, 13:02
        Obejrzeć na żywo, usiąść. Kupowanie mebli tapicerowanych czy łóżek
        przez internet jest mocno ryzykowne.
    • ludgie Re: Tani narożnik 23.04.10, 12:09
      te sofy są fajne zamiast narożnika
      sofy
      nowoczesne
      bardziej ustawne niż narożnik
    • edyta.op Re: Tani narożnik 25.04.10, 09:17
      Witaj:)
      Dokładnie miałam ten sam problem,moje mieszkanie jest tak ustawne,że tylko
      narożnik mi pasował:) Jeśli mogę coś polecić to narożnik o nazwie skate,mam go w
      domku w tkaninie i sprawuje się super,ma spanie duże ok 140/200 i pojemnik tez
      niczego sobie.A,co do tkanin mają ogromny wybór tak więc na pewno coś znajdziesz
      w jasnym odcieniu.
      Pozdrawiam i miłego oglądania
      versomeble.pl/showpage.php?pageID=13&idgtxe6=189
      • ludgie Re: Tani narożnik 26.04.10, 16:14
        ładniutki. Ale raczej drogi?
      • auriol Re: Tani narożnik 26.04.10, 16:47
        Witam
        narożnik skate do tanich nie należy ale do drogich również - wszystko zależy od materiału obicia (skóra w trzech grupach cenowych można już również kupić ten narożnik za 3970,- w skórze)w tkaninie za 2900,-.
        W dobrej cenie mogę polecić narożnik Pono firmy Wajnert w skórze z tego co widziałem w promocji 2590,- pozostałe kolory można sobie wybrać w droższej cenie nie przekraczającej 3350,- narożnik cały obity skórą (cieakawa oferta).
        Nie zgodzę się z opinią że narożniki wychodzą z mody, firmy nawet robią narożniki uniwersalne gdzie można sobie samemu zmienić stronę krótszego boku narożnik Vegas firmy Artline.
        www.wygodnemieszkanie.sote.pl/vegas-naroznik.html
        szkoda że nie można zamówić go w skórze.
        • katidra Re: Tani narożnik 05.07.10, 16:56
          właśnie upatrzyłam sobie ten narożnik (ma wszystko czego potrzebuję),
          tylko tkanina obiciowa mnie martwi (nazywa się magma). Boję się o to
          jak się będzie sprawowała w użytkowaniu. Wybór tkanin producenta jest
          słaby. Ja z kolei skór nie lubię, więc tyle ile jest na tym meblu jest
          dla mnie wystarczające.
          Czy ktoś ma jakieś doświadczenie zw. z tym meblem, tkaniną lub firmą?
          • marry-and-more Re: Tani narożnik 24.08.10, 11:17
            Jeśli chodzi o narożniki, to wbrew pozór nadal są w modzie, i niektóre sklepy
            maja ich całkiem spory wybór;) Ja Ci polecam sklep internetowy kelman.pl , maja
            dosyć rozsądne ceny i dowożą meble... a narożników maja całą masę.
            • buscio Re: Tani narożnik 21.09.10, 22:29
              i koniecznie w alcantarze, jest miekka i przyjemna dla malych bączków :)
              popros o probnik alcantary w hurtowni materialow bestsale, ja dalam po prostu zlecenie u tapicera na naroznik z wczesniej przyniesiona alcantara.
              tobie tez tak radze.
    • zajejwzrokiem Re: Tani narożnik 02.03.11, 12:07
      Narożniki to fajne rozwiązanie zanim typowego kompletu wypoczynkowego. Można pomyśleć o bardziej nowoczesnym narożniku żeby nie wyglądał na tradycyjną tzn. rogówkę z czasów PRL ;)
      www.sklep.meble.pl/meble/narozniki/
      www.kler.pl/sofy-fotele-kanapy-nowoczesne?gclid=CO_g64Xer6cCFQEOfAod_WGwAw
      www.narozniki.net.pl/meble-tapicerowane
      www.caya.nazwa.pl/
      • marian.we Re: Tani narożnik 20.02.13, 12:48
        Mnie podobają się narożniki CayaDesign, stylowe i bardzo wygodne. Sam posiada ich narożnik, można się na nim długo wylegiwać :) Tu można zobaczyć go w pełnej krasie.

www.cayadesign.com/product/28/1/lionel.html?act2=shop_index&sort=0&id_kat=1

Taki narożnik sprawuje się idealnie w dużych pokojach, jak przyjdą goście czy podczas wieczorów filmowych.

• marecki_1 Re: Tani narożnik 02.03.11, 13:13
      Za narożnik z dobrej jakości materiału trzeba dać co najmniej 2500zł. Poniżej tej ceny, głównie do 1500zł, nie warto ryzykować. Szczególnie jeśli ma się ładnie prezentować i służyć Nam długie lata. Wajnert ma bardzo dobre i ładne narożniki, z tym że ich cena to bodajże minimum 3500zł.
      • korolowa Re: Tani narożnik 04.09.11, 15:45
        podbijam temat! mam budżet 2500, chciałabym narożnik w jasnym kolorze - najlepiej biel badż ecru, ale poczytałam o ekoskórze, ze absolutnie nie warto, a wiec z czego warto? jaki materiał polecacie? przeglądając w necie oferty z wyborem modelu nie mam problemu, ale w materiałach sie kompletnie nie orientuje :(

• bubu1708 Re: Tani narożnik 13.04.12, 14:44
          Każdy producent ma swoje materiały, tak naprawdę w cenie 2500 nie kupisz porządnej skóry(trzeba ją lubić), lepiej wybrać tkaninę. W każdym sklepie meblowym masz do dyspozycji sprzedawców, którzy doradzą Ci jaką najlepiej grupę materiałową dobrać do narożnika.
    • jadzkaaaaa Re: Tani narożnik 25.05.12, 12:48
      Narożniki w przystępnej cenie znajdziesz tu.
    • martusbykowska Re: Tani narożnik 27.05.12, 20:40
      Hej ciekawe narożniki i nowoczesne meble można znaleźć na www.sensito-meble.pl
      Ja zamawiałam tam narożnik Metin czy jakoś tak. Polecam
    • nagiefakty narożniki rozkładane 02.07.14, 10:30
      ja długo szukałem narożnika rozkładanego do salonu ale miałem problem z tym, że chciałem aby miał też tył tapicerowany, owszem jak taka opcja była dostępna to płatna, ale szukając trochę, kupiłem ostatnio taki na w sklepie internetowym meblem4.pl nawet całkiem całkiem przystepna oferta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka