Dodaj do ulubionych

Cham Wenderlich gra na uczuciach.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 13:53
Ten ginący w oczach heros SLD po raz chyba ostatni próbuje łapac punkty
grając na ludzkich uczuciach .
Tym razem wymyslil głodówkę.
info.onet.pl/911674,11,item.html
Czego ten ........jeszcze nie bedzie próbował ,aby tylko dostac sie do
Brukseli?
Obserwuj wątek
    • Gość: 07(Janek Błąd) Re: Tonący chwyta się brzytwy... IP: *.wlan.pl 30.04.04, 14:06
      Nigdy nie słyszałem żeby jakiś komuch był głodny. Te pijawki zawsze ssały krew
      z biedaków.
      Pewnie lekarz zaordynował mu dietę odchudzającą.
    • Gość: nowicki julek protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak lenin! IP: *.torun.mm.pl 30.04.04, 15:37
      • Gość: kit Re: protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 18:17
        Julku czy nie mógłbyś przygarnąc do siebie wenderlicha?
        • Gość: kick Re: protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak len IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.04.04, 22:01
          Wracaj do Torunia - skopiemy ci dupe za te aroganckie zachowanie i
          marionetkanctwo.
          • Gość: czytelniczka Re: protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak len IP: *.v.INTELINK.pl / *.x.INTELINK.pl 30.04.04, 23:46
            Wiecie co, stali bywalcy tego nieszczęsnego forum? Jestescie beznadziejni! Ani
            grama merytorycznej dyskusji, tylko same obrażliwe epitety i kupa sformułowań
            bez sensu! Nie macie oblicza...wylewacie swoje kompleksy na ludzi, chociaz sami
            niczego nie reprezentujecie. Niedouczenie i brak podstawowej umiejetności
            wypowiadania swoich poglądów. Zbrzydziłiście mnie, spadam stąd...
            • Gość: superjoint666 Re: protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak len IP: *.torun.mm.pl 01.05.04, 01:37
              no to proszę konkrety:
              - ten typ rozdawał dzieciom prezenty bożonarodzeniowe 14 lutego - widzisz boże
              a nie grzmisz???
              - nieustannie kłamał, obiecywał, oszukiwał, dawał gwarancję i grzmiał że będzie
              tak czy inaczej - i co z tego wynika? pamiątam 3 lata temu na 1 maja, darł
              mordę, że polska to kraj, któremu leszek miller zapewni dobbrobyt, bez
              komentarza
              - pojechał do cukrowni i obiecał ludziom że zakład uratowany. i okazało się że
              to bzdura, powinni go zlinczować
              - jest rzecznikiem organizacji kryminalno - aferalnej pod szyldem sld

więc kobieto nie pierdziel!
              • Gość: kobieta co pierdzi Re: protestuję ! wenderlich jest dla mnie jak len IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:47
                > więc kobieto nie pierdziel!

a co? sam o sobie mam zle pisac?
                tego leszek nas nie uczył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka