Dodaj do ulubionych

Rokita w Toruniu

IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 18:55
Pycha to ciezki grzech,Janie Mario Rokito.Troche pokory w ocenie ludzi.Mam
nadzieje ,ze nie zaglosujecie na spadochroniarza zrzuconego przez
galicjaka.Pan i Pani W. nie sa zli.Wiem bo ich znam - a kto zna
spadochroniarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Rokita w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 19:58
      Ten gosc sie dla mnie zupelnie zblaznil!brak mu pokory i popularnosc odbila mu
      klepe!nie glosuje na PO
      • Gość: PO Re: Rokita w Toruniu IP: *.torun.mm.pl 31.05.04, 21:03
        Dlaczego PO nie wystawiło tego wspaniałego specjalistę np. na liście w
        Karakowie. Jednego posła z PO, który nawet nie wie ile ludzi mieszka w Toruniu
        to już mamy wystawinego przez PO ?
        A tak to jest ciekawe,po co ten spadachroniarz z Gdańska wydaje tyle pieniedzy
        na kampanię - nie warto te pieniądze przekazać na rzecz "bezrobotnych" w
        Toruniu lub też na opłatę czynszów najbiedniejszych mieszkańców Tounia ?
        • Gość: J M R bis Re: Rokita w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 31.05.04, 22:49
          dobre zdanie. popieram
        • Gość: lol Re: Rokita w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 23:05

Jak ci się Misiu Bendykowski nie podoba to zagłosuj na : Sobecką , Wunderwaffe ,
          albo inną mendę.To są wybory i każdy ma równe prawa. To jest "dupokracja". Jak
          ci się dupokracja podoba to z całą jej otoczką. Rokita zrobił w balona
          wszystkich :
          - Wasicka jest po to by spacyfikować media - skutecznie wykonane
          - Zwiefka po to by było wesoło gawiedzi spod znaku seriali TV - skuteczne
          - Całbecki by zadowolić lokalnych mądrzejszych - skuteczne
          - A wejdzie Bendykowski - bo jest pierwszy na liście - i o to chodziło
          ........to jest właśnie dupokracja i nawet lokalnej GW oraz szmacie Nowościom
          nic nie da to ,że na siłę Wasicką chcą wypromować poprzez jakieś śmieszne
          kupony dla sztabów wyborczych i samych siebie. To ,że Wasicka na dzień przed
          ciszą wyborczą dostanie najwiecej głosów "czytelników" nic nie da - bo gawiedź
          nie czyta tylko seriale ogłąda. O czym Rokita z Bendykowskim dobrze wiedzą.
          A ja sobie pójdę i na Bendykowskiego zagłosuję bowiem lepszy on niż jakaś
          głupia dupa z regionu. Szkoda tylko ,że Całbecki dał się wciągnąć na jakieś
          przedostatnie miejsce.
          Najbardziej podoba mi się Jan Wyrowiński - który jest za a nawet przeciw- cicho
          siedzi jak ten dupek bo wie ,że lojalność względem centrali każe mu popierać
          Bendykowskiego a lojalność wobec regionu Wasicką. Sam ma do załatwienia wybory
          do sejmu z regionu a później stanowisko od Rokity. I jak tu nie kochać
          dupokrację i jej znawców. NIECH ŻYJE MĄŻ OPATRZNOŚCIOWY REGIONU - JAN
          WYROWIŃSKI.
          lol
          • Gość: jagoda Re: Rokita w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 00:48
            Wyrowiński jak długo w Warszawce był... tak długo nikt o nim nie słyszał. A co zrobił przez tyle lat do miasta i województwa? Odpowiedz prosta ....nic!!!!!!
            Wygodny fotel miał i duzy gabinet oto .. jedno z dokonań jednego z wielu naszych posłów. (Sa wyjatki)
        • Gość: jagoda Re: Rokita w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 00:43
          Popieram w całości,spadachroniarze w Toruniu mają twarde ladowanie i często uderzaja o glebe - własciwa częscią ciała
      • Gość: j m r bis Re: Rokita w Toruniu IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 31.05.04, 22:52
        Brawo. po trupach "j m r" chce iść do władzy. Dobrze by było aby ten
        bendyk..... (spadachroniarz) był w krakowie, tam tez nie ma specjalistow.
    • Gość: Pani Ludwikiowska Jaś the best!!!!!!! IP: *.elementy.pl 31.05.04, 21:32
      Byłam na spodkaniu i z Jasiem plotkowałam... Sympatyczny strasznie, lubię
      chłopaka, doprawdy fajny jest!!!!!! a to, ze sie podnieca jak mówi, no to juz
      trudno... Za to jaki elokwentny i inteligentny!!!!!
      • Gość: J M R BIS do tam Luwiki..... IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 31.05.04, 22:47
        Chyba jestes niedopieszczona? jaki masz gust Pani Ludwikiowska........... Oczy
        otwórz szerzej.
        • Gość: 007 (J. Bond) Re: NIE dla spadochroniarza. Głosujemy na swoich.. IP: *.wlan.pl 31.05.04, 23:26
          Jacek Bendykowski wygląda jak młodszy brat Piskorskiego.
    • vaterland Re: Rokita w Toruniu 31.05.04, 23:24
      Gość portalu: Stefan ze wsi napisał(a):

> Pycha to ciezki grzech,Janie Mario Rokito.Troche pokory w ocenie ludzi.Mam
      > nadzieje ,ze nie zaglosujecie na spadochroniarza zrzuconego przez
      > galicjaka.Pan i Pani W. nie sa zli.Wiem bo ich znam - a kto zna
      > spadochroniarza?

A jakie to ma znaczenie.Przyjedzie z Eurolandu do Polski raz na kwartał,i tu na
      miejscu zda relacje,bo stą został wybrany.Lepiej wysłać kogoś
      inteligentnego ,co zna sie na rzeczy.Przynajmniej będzie dobrze nas
      reprezentował.A jak go będą pytac skąd jest posłem?,z Kuj.-Pom ,A gdzie to?,tam
      gdzie Bydgoszcz.Nie słyszałem?,A Toruń?,Ja,ja ,Herman von Salza je
      założył,Ja,ja .I wszystko wiadomo cymbały,gdzie stolica leży.
    • vaterland Re: Rokita w Toruniu.MANIPULACJA GW 01.06.04, 01:03
      Niejaki Cejsel twierdzi Wiadomościach GW na ogólnopolskim Forum,że Rokita w
      Niedzielę ,w Toruniu powiedział,że PO nigdy nie poprze Samoobrony w pozwaniu
      Kwacha przed TS??????????,Byłem na Rokicie w Poniedziałek,a nie Niedzielę i
      nic takiego nie słyszałem.
      GW mataczy jak KOMUSZKI,łobuzy.
    • Gość: centaur Re: Rokita w Toruniu IP: 212.122.214.* 01.06.04, 07:44
      Janek Rokita jest OK
    • Gość: mirk PO znowu podsyła nam spadochroniarza, a Jasiu Wyro IP: *.zsmeie.torun.pl 01.06.04, 08:37
      wiński nam się marnuje. Niech się wypchają.
    • Gość: KoLiber Tylko Pochmara IP: *.wlan.pl 01.06.04, 08:58
      Zawiodłem się na Platformie Obywatelskiej. Miały być prawybory, miało już nie
      być spadochroniarzy... Ja swój głos oddam na KRZYSZTOFA POCHMARĘ (lista 5, poz.
      4) z UPR - studenta politologii UMK.
    • Gość: marys Rokita jest OKi IP: 158.75.39.* 01.06.04, 09:04
      Rokita jest bardzo sympatyczna osoba.mialam okazje porozmawic z nim osobisce i
      uwazam ze rowny z niego koles!jak kazdy ma swoje za uszami ale wie co robi!i
      dobry jest w te klocki!a nie jak inne marionetki ktore maja tylko ladnie
      szczerzyc zeby i dobrze wygladac!!mowcie co chcecie ale ja i tak bede glosowac
      na PO.
    • Gość: dd Re: Rokita w Toruniu IP: *.kujawsko-pomorskie.pl 01.06.04, 09:26
      będziesz głosował na PO i Rokitę bo to teraz trendy, jak większość pospulstwa
    • Gość: ArturW Sprzedawczyk... IP: 212.160.129.* 01.06.04, 12:00
      Jeśli pan Jan Maria Piort Paweł..... Rokita chce za wszelką cenę sprzedać Toruń
      Gdańskowi i przekazać opiekę na naszym miastem jakiemuś ulizanemu gościowi z
      Gdańska to ja przepraszam, ale boję się co z takimi praktykami zrobicie z
      Polską w Brukseli...
      Komu przekażecie opiekę nad Polską? Może komuś np. z Francji... ale za to
      specjalista...!!!! Żenada... Czy pan Bendykowski czasami chociaż wpada do
      Torunia zobaczyć jak się tu ludziom żyje, czy patrzy na to z perspektywy
      Gdańska...??
      • tony.soprano3 Rudy i zaśliniony kabotyn - niech wyp.......la !!! 01.06.04, 12:06
        • niezlomny.prawicowiec Re: Rudy i zaśliniony kabotyn - niech wyp.......l 01.06.04, 15:42
          Anthony !
          Ty świnio ! Nie jestes godzien aby mu rowa wylizać, pierdolony bydlaku !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka