Gość: pet Re: Niebezpieczne plamy oleju na ulicach Wrocławi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 11:19 Jechałem Hallera po 9:00. Prawy pas zamknięty, strażacy zmywali olej, a Straż Miejska nękała Holendra :) Prze...ane będzie miał. Pewno go zmęczą żeby zapłacił koszty akcji Straży. Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Niebezpieczne plamy oleju na ulicach Wrocławia 11.09.09, 11:35 Jak on przejechał przez Niemcy samochodem w takim stanie? Niemiecka policja gorliwie gania właśnie za wycieki oleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Niebezpieczne plamy oleju na ulicach Wrocławi IP: *.171.19.194.static.crowley.pl 11.09.09, 12:46 Normalnie przejechał. Z tego co zrozumiałem olej ciekł nie z jego ciężarówki ale z tego co wiózł na pace. Mogło się rozszczelnić dopiero w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Niebezpieczne plamy oleju na ulicach Wrocławi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 13:18 bo on sie rozszczelnil pewnei na naszych polskich drogach :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet Re: Niebezpieczne plamy oleju na ulicach Wrocławi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.09, 13:20 Przez jakie Niemcy? Nawet gdyby to była cysterna z olejem, a nie auta na pace, to jadąc z Holandii do Polski pewno dawno temu miałby już pustą beczkę. Pewno zaczepił o coś na naszych równych drogach i cuś pizgło, czego efektem był wyciek. Odpowiedz Link Zgłoś
megmegic wiadro 11.09.09, 21:37 jak stał na Hallera wiadro miał podstawione pod swoja kabinę nie pod pakę z przewożonymi kabinami. Odpowiedz Link Zgłoś