Gość: rychu IP: *.wroc.gazeta.pl 04.02.02, 13:38 Podobno ukazła się po polsku książka, będąca odpowiedzią na zakłamaną historę opowiedzianą przez Tolkiena.Kto to napisał? Kto to wydał? Gdzie to można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kociątko Re: Prawdziwa historia Mordoru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 14:55 twój post po prostu zwalił mnie z nóg tzn. z krzesła bo spadłam ze śmiechu :P tytułu książki ani autora nie pamiętam, ale jeszcze niedawno można ją było dostać w empiku, jest dość charakterystyczna w wyglądzie. a treściowo... no cóż, szkoda kasy na ten gniot bo lotów jest naprawdę niziutkich. i bynajmniej nie dlatego że występuje przeciwko jedynie słusznej wersji Mistrza. pozostaje tylko życzyć ci miłego czytania i poprawy gustu literackiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Prawdziwa historia Mordoru IP: *.wroc.gazeta.pl 04.02.02, 16:24 No ale ja sięna serio pytam, a nie żeby kogoś rozśmieszyć - co ta za książka? Kto ją napisał? Tytuł i autor, pliz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Prawdziwa historia Mordoru IP: *.waw.prokom.pl 05.02.02, 14:03 K.Y. Yeskov "Ostatni Władca Pierścienia", wydawnictwo 3.49 Leży w księgarniach - dość słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Prawdziwa historia Mordoru IP: *.wroc.gazeta.pl 05.02.02, 15:06 dzięki za informację, Robi Odpowiedz Link Zgłoś