Gość: wrc Re: Kontrolowano samochód, a w środku były narkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 21:57 A dlaczego podczas kontroli drogowej zaglądali pasażerce do torebki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Kontrolowano samochód, a w środku były narkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 22:06 Zastanów się chwilę, zobacz jakim jechali. Pewnie dresy i laska w stylu "z tyłu liceum". No i ta "prowizoryczna siłownia" - jednego koksa mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Kontrolowano samochód, a w środku były narkot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 22:52 Ja tam nie bronię handlarzy, ale podobno jakieś prawo w Polsce obowiązuje. Następnym razem zastrzelą jakiegoś kierowcę "profilaktycznie". Odpowiedz Link Zgłoś
miejski_glupek Kontrolowano samochód, a w środku były narkotyki 20.10.09, 03:41 Niech ta policja zacznie podawać wagę znalezionych dragów. Co to znaczy 500 porcji? Czy jest to 500 nabitych luf, 500 skręconych dżojntów, 500 gramów, czy 500 kilogramów. Ile porcji miał przy sobie mój brat, skazany za posiadanie 0,14 g trawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laxigen Porcja IP: *.lanet.net.pl 20.10.09, 07:35 no wlasnie mnie to tez intryguje co to jest ta porcja ?? to moze byc 1 gram albo jeden kilogram równie dobrze, jest to strasznie nie precyzjne i wprowadzajace w bład czytelnika moze ktos odpowie na to pytanie z komendy albo z GW??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman Re: Porcja IP: 195.75.207.* 20.10.09, 15:14 porcja to ilosc wystarczajaca do osiagniecia porzadanego efektu. panowie policjanci relaksuja sie jednym jointem na glowe, stad mniemam iz ludzie ci przewozili 500 jointow. Odpowiedz Link Zgłoś